Nejlavrl Arkadaslar sezeryandan ne kadar zaman sonra doktor platese gitmeye izin verir acaba bilginiz varmidir
Beyzan Nejlavrl Ben hamile pilatesi ne gitmiştim oradaki pilates hocam doğum sonrası kiloları vermek istersem 3 ay sonra çalışmaya başlayabiliriz demişti. Sonra bebek bakımından emzirmeden vs hem vakit bulamadım hem de kilolar buhar oldu uçtu 😃
Basakgul Nejlavrl Ben sormadım ama 6-7 ay sonra daha iyi en olur bence hem rutine döneriz öyle yapacağım normal ya da sezeryan hangisi olursa ☺️
Mltm88 Nejlavrl Şimdi eski konuşmalarıma baktımda bi pilates hocasına sormuştum.. Doktorunuz izin verirse 1,5 ay sonra hafif düzeyde başlayabiliriz demiş😍
Nejlavrl Mltm88 bende plates hocama sordumda en az 3 ay en fazla 6 ay sonra doktorunla görüşmen lazim dedi ameliyattan sonra dikislerin iyilesmesine gore 3 yada 6 ay sonra baslatabilir dedi 6 ay cok fazla ya hadi 3ü anlarimda 6 ay neymis 6 ay boylemi gezcem
serenty_123 Bence en az 1 yıl sonra çünkü iç dikişler tehlikeli açılırsa tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsınız o riske değmez bence 2 inci sezaryenimden 15 ay geçti hala iç dikiş ağrısı çekiyordum uzmana danışın derim her bünye farklı çünkü
Nejlavrl serenty_123 doktorumla gorusecegim canim mutlaka tabiki kafama gore baslamam plates hocamla zaten görüştüm de iste belki doktoruna daha once danisan vardir diye sormak istedim
Nejlavrl Beyzan ben ağırlıkla plates yaptığım icin canım dikislerin cok zorlanir diyor hocam dikislerin cok hizli iyilesirse doktorunda musade ederse 3 ay sonra baslariz diyor ama 6 ay sonrada baslatabilir dio
Nejlavrl Beyzan ins benimkilerde ucup gider umarim sütüm olurda bebegim emer yoksa 20 kilo nasil gider bilmem😆
Beyzan Nejlavrl güzel haber vereyim ben 25 kilo verdim 💃 ama tabi bünye meselesi gebeliğe kadar hep zayıftim 50 kg hamile kaldım 25 kg aldım zaten vücudumda yer yoktu o yağa gitti.ama yağ tutan bir yapınız varsa birazcık gayret gerekir ama yine de gider 🙂
Basakgul Nejlavrl Tabi ciddi derecede rahatsızlık duyuyorsanız başlayın doktor derse.Ben de rahatsızım ama tolere edebilirim dedim bakalım :)
Nejlavrl Basakgul bakalim doktor ne diyecek canim ameliyattan sonra dikislerin durumuna gore birsey soyler herhalde
Seraaap Gebelik pilatesi yapan ve ebeyle pilatesi yürüten biri olarak hocam sezaryen olursa 3 ay sonra pilatese karın kası çalışmadan başlayabiliriz diyor.
Nejlavrl Beyzan bende 52 kiloyla hamile kaldim zayiftim hamile kaldığımda herkes bebegin emerse verirsin diyor ins sütüm olurda emer ben cok cabuk alirim cabukta veririm kiloyu ama hamilelik bilemiyorum ilk bebegim hicbir fikrim yok
Nejlavrl Mltm88 valla en son bir hafta once 15 kilo almistim iki gune 35 haftalik olacağım ama bu hafta hastanede yattim 3 gun cok fazla serum yedim kesin almışımdır bakacak cesaretim yok😀sanirim doguma kadar bakmayacağım