Seduru aslannaz21 bende 33 te gittiğim de baş gelişti 36 hafta oldum başı yan dönmüş dedi dönmeyebilir zor artık dedi döner inşallah 🙄
Eylulunannesi-2 mlkkk bunu sormamız mı gerekyor doktorm bana bebegn pozisyonuyla ilgli bsey demedi. 36 haftadayz
mlkkk Eylulunannesi-2 doktorun söylemesi lazımdı canım kontrol ederken başını bacaklarını ölçüyor doğum pozisyonu veya makat pozisyonunda diyor nasıl doğum yapacağını sormadı mı acaba
Mellikee Mumyy benimde 32+3 ve makat geliş bende çok korkuyorum ve sitresliyim inşallah düzelir bebislerimiz 😔🤷♀️🤰
Mumyy Mellikee 32 de baş gelisti 35 te makat olmus canım sıkıldı ister istemez sizin daha döner haftanız erken
Eylulunannesi-2 mlkkk sordu ne düşünuyorsn dedi bende sorun olmazsa normal olsm istyorm dedm epidural düşünuyorm. Oda bencede normal tavsye ederm dedi. Benm gttgm hastane özrl sezrryan istyrm desen bile yapıyorlar hemen o nedenle soruyor. Baska bişey demedi ama catı muayeneside yapmadı henüz 🙄 kendm sorayım bari. Dönmedyse bile söylemesi gerekmez mi. Çünkü makat seklde normal dogum yapmak cok zor.
Tugbamete Eylulunannesi-2 benimkide ilk çatı muayenemi 37.haftada yaptı o zaman söyledi bebek baş geliş çatında çok güzel çok rahat bir normal doğum bizi bekliyor dedi ama 1 hafta sonra paldır küldür sezaryene alındım o ayrı 🙈
idiloska MDT haftalardır dönmüyor, 29′dan beri böyle, 2 hafta daha bekliyoruz dönmezse 29′unda sezeryen 🤰🏼
MDT idiloska hayırlısı olsun. Benimki de tekrar dönmezse mecbur sezaryen. Sağlıklı olsunlar da mühim değil napalım
esratalha idiloska youtube anne karnınd bebek döndürme egzersizi yazın, benim 31, 35 de makattı haftada 2-3 kez yaptım o egzersizi şu an 37 deyim. Doğum pozsiyonu almış bebeğim çok şükür 🤲🏻 Ki bebeğiniz iri değilse dönmesi daha kolay olacaktırğ
esratalha idiloska hımm, ama bişey olacağını sanmıyorum 30 snlik bi egzersiz, ben doktor kontrolümden önce yapıpı doktora gittim hep bi sorun oluşmadı çok şükür ☺️