HakunaMatata Yuceroglu rica ederim. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp,hızla iyileşip deniz sefası yaparız 🥰
Esma21 Seyhasya cidden 3 günde ayağa kalkabilen varmı acaba 😔😔 ben ilk sezeryanim oldu şimdi bu ikinci ilkinde 1 ay kambur yürüdüm de
Seyhasya Esma21 ben 3 gün-de kalktım kendimi çok.zorlamadan yemeğimi işimi gücümü yaptım tabiki hemen doğrulamıyorsun su an 30 gunluk anneyim hala bile ayakta durayim çok.illaki acıma yapıyor ama.en zor geçen ilk 3 gün
Meltemce Esma21 valla yanlis anlamayinda 1 ay kambur yüruyenide ilkkez duydum yani maksimum 1 hafta on gun oturup kalkarken acır o kadar sonra geciyo 2sezeryan oldum 3. Yü olacagim
Esma21 Meltemce valla size yalan gelebilir ama Allahım biliyor 1 ay boyunca kalkamadım ben annemler baktı bana herkesin acı eşiği farklıdır rabbim kimseye yaşatmasın o durumu üzerinden 2 sene geçmesine rağmen hala sezeryan yerim açıyordu dokunduğumda
Meltemce Esma21 o zaman size yanlis bir mudahele yapilmis olabilir gercekten cok cok cok dusuk ihtimal en fazla 10. Gunden sonra gider sikayetler cunki tekrardan gecmis olsun size