Zeyzeykr Hanımlar 3 aydan sonra folikasit kullanan varmı ilk üç ay öneriliyomuş sizce devam etmelimiyim bırakmalımıyım?
elifenes20 Ben kullanmadım ama doktorum bana 3 ay donra bitirmemi söyledi doktorunuza danışın bence bu kararı en iyi o verecektir.
Zeyzeykr Serappp14 bizimde haftaya 12. Haftamız olacak bi hafta daha kullanayım sanırım doktorumda bıraktırır artık
Merve6954 Zeyzeykr Benim doktorum 3 ay sonunda bırak demişti kullanmamıştım aksini söyleyen doktor hiç duymadım şimdiye kadar ama tabiki kendi doktorunuza sormanız en sağlıklı 🤗
Tugbamete Zeyzeykr ben ilk gebeliğimde folidoce kullanıyordum 3. ayın sonunda bıraktık sonrasında ocean mummy diye vitamin desteği kullanmaya başlamıştım onun içindede bi miktar folik asit vardı doğum sonrası 3 aya kadar kullanmaya devam etmiştim
Kuzucccum Zeyzeykr ılk aylar doktorum verdı kullandım bıttı 5.ayda sağlık ocağındakı hekim tekrar verdı kullanıyorum hala . Yazıldıysa kullanın zararının olacağını düşünmüyorum doktor dahilinde verılıyor sonuçta
Tugbamete Zeyzeykr ben doktorumun tavsiyesiyle ilk gebeliğimden 3 ay önce başlamıştım kullanmaya gebeliktede 3 ay devam ettim bu gebeliğim başka doktor kontrolünde oda folidoce önerdi bi yan etki yada zararını görmedim