Melihanyaln Bugün doktor %70 erkek dedi 16 haftalik gebeyim ama çok hareketli bebeğin göstermiyor göremiyorum dedi sonra erkek sanki dedi ama %70 dedi değişme imkanı olabilir mi kesinmidir sizce
Goxun Melihanyaln evet öyle bi ihtimal war doktor tam göremediyse .tavsiyem bi 20 dk önceden çikolata fln yiyip öyle doktora görünün 🌸
sedanursahin Melihanyaln 15 te erkek 17 de kız 20 de kesin erkek oldugunu ögrendim detaylıda sende emin olmak istiyorsan detaylıyı bekle canım
Melihanyaln Goxun Yedim eşim hemen aldı cinsiyet merak ettiği için daha çok kıpır kıpır olduğu için göremedi 😃😃
Melihanyaln sedanursahin Anladım o zaman benimde hemen rendevu almam lazım 16 haftalığım anca rendevu günüm gelir zaten 😃 ayrıntılı nasıl oluyor peki bide devlette renkli ultrason varmı acaba
sedanursahin Melihanyaln var canım ben hem devlete hem özele gittim devlet hastaneleri çok yogun ama önceden gidip doktorun talep oluşturması gerekiyor ☺️
Melihanyaln ege_ayaz_mom Doğru söylüyorsun bende o yüzden fazla kapılmadım, bide iki tane oğlum var olabilir diyede düşünüyorum 😃😃 Rabbim büyük o bilir napalim hayırlısı herşeyin🙏😃😘