Hellobaby1 burcudincel benim normalde yemek yer yemez hemen karnım şişerdi hamile değilken insanlar beni hamile zannederdi ben de bunun için iç karnım yok herhalde diyordum ama bayağı barmış demek ki 😅
Hellobaby1 yasolinn ne bilim bilmiyorum valla aklıma takıldı işte. Şükür iyiyiz ikimiz de ama insan karnı büyüsün istiyor bi de benim ilk gebeliğim 😊
Goxun Hellobaby1 inanırmısın ben yaklaşık 15 kg almışım 30 haftalık ve hala o kdr göbeğim çok çıkmış değil 🙄 işin ilginci başka yerlerimde genişlemedi çok fazla nasıl oluyo anlamıyorum bende 🤷♀️
Buseninannesi_21 Hellobaby1 Bende 29′um sanki karnim 7 aylik değil 6 aylik gibi karnim büyümüyo sanki 1 hafta geri dedi doktor kilosuna ama bebekle ilgili mi benimle ilgili mi bilmiyorum.
Goxun Hellobaby1 aynen öyle ya bebeğin 10 katından fazla kilo almışım güya ama ortada bişey yok gerçekten çok ilginç 🤷♀️
Hellobaby1 Goxun ama şöyle bi şey var ben bayağı bebeği bebek boyutunda bütün olarak hissetmeye başladım. Eskiden sadece tekme vurma hissederdim çimdi vücut olarak hissediyorum
Ays0 İç karın boşluğu geniş olan kişilerde genelde çok çıkmıyor diyorlar. Benim de 29 hafta ama aşırı çıktı gören doğum ne zaman diyor sanırım iç karnım dar önceden de yemek yiyince çıkar sonra dümdüz olurdu çünkü. Dediğin gibi sağlıklı olsun da gerisi hiç mühim değil 🤗
Nurtrky Hellobaby1 bende o haftalardym benmde daha yeni çıkıyor çıkmaması dert değil benm için artı yani işe gidip geliyorum bebek gelişimnde kilosunda sorun yok çıkmasın ne güzel işte😂
Nurssss Hellobaby1 çıkmasın zaten gerildikçe gerildim öyle canım yanıyorki hiçbi türlü yatamıyorum 32 haftalıgım kendim kadar göbegim var zaten minyonum😬
turkankrbyk Hellobaby1 bende 30. Haftadayim karnim kucuk kilo aldım ama karnim büyümedi disardan gören yan duymadığım sürece hamile oldugumu anlamıyor. Bence böyle olması daha iyi bosver dusunme 😁