aysenuryldzz19 Kizlar sezeryan sonra karin ne zaman toparlanir dogumdan ciktiktan sonra bir fark oluyo mu sislik iniyor mu hemen
Nursocum aysenuryldzz19 yani hemen inmiyor tabi ben 1 hafta sonra tayt giymeye başlamıştım öyle yavaş yavaş topladı
Tarkan aysenuryldzz19 aldigin kilo ile endeksli galiba. Bnm sankinicerde bir bebek daha unutmuslar gibi sissti. Cnm ilk hafta 8kilo gitti kalani bir yila yayilaraka simdi ikinci gebelik bakalim
esraozbl aysenuryldzz19 valla benim kilom aynıydı ama bir haftada gitti karnınıza sarın korse takın hemen çok rahat edeceksiniz hem rahat yürüyeceksiniz
Heather aysenuryldzz19 Herkeste farklı işliyor o süreç, benim 3-4 hafta sürdü rahim toparlanmam, yengem bir haftada dümdüz bir karınla gezdi
aysenuryldzz19 Nursocum tayt ise yaradimi canim dikislerin aciyor mu ilk gunler korse yada tayt giyilmez heralde
aysenuryldzz19 esraozbl dogumdan ne kadar sure sonra taktin canim ben bi hafta gectikten sonra mi taksam diyorum rahat edip edemiycegimi bilmedigim icin
Nursocum aysenuryldzz19 yok acımıyordu tayt giyince daha iyi hissediyordum en azından tutuyordu öyle düşün çok dar olmadan giyebilirsin