Mirmirlokum Dilekgrss hamilelikten önce günde 2 pakete yakın içen ben bıraktım şu an 28+4 deyim 2 gündür sabah kül kokusuyla uyanıyorum kül tablasını yalıcam o derece napıcam bilmiyorum 🤷♀️
Aleynaozkayaa Dilekgrss bende hamilelikte sigara aşerenlerdenim resmen😔 hamilelikten önce bırakıyodum içmesem içmiyodum ama hamilelikte duramıyorum yemeklerden sonra yarım içiyorum yani günde toplam 2 tane falan😢
Demir Bencede endişe duymalısınız,az içiyorum diyip kendinizi rahatlatmaya çalışmayın 1 taneside zehir çünkü.Bebeğimin benimle varolduğunu öğrenmem yetti bırakmam için.8 aydır ağzıma sürmedim,dumanından da kaçıyorum solumayım diye.Ama canım çekiyor mu hem de çoook. Sabır🙏🏻
MucizemE Bende günde 3 tane içiyorum 34+3 olduk 6 içmedim sonra devam ettim ama nefes darlığı başladı sanırım sıkıntı yaratmaya başladı arrık çok canım istediğinde günde bir kere içicem
GecesMom Azalttım ama endişelerim var ne demek Allah aşkına ? Azaltmak yetmez bırakmanız gerekiyor bu iş azaltmakla olacak iş değil şak diye keseceksin bebeğin için bunu yapamıyor musun ? Sen ne anlarsın ki gibi düşüneceksin ama günde 2 paket içen bir tiryaki olarak söylüyorum bunu. Ben bıraktım sende bırakabilirsin. Bırakmıyorsan sen tercihini yapmışsın bebeğinin sağlığına canına karşılık sigara. Çok adil gerçekten. Önceden 2 paket içerdim şimdi canım her saniye istemesine rağmen ağzıma sürmüyorum. Bahanesi olmaz bu işin çünkü. Sen nasıl bir bahane öne sürebiliyorsun ?? Endişelenmen yetmez ne yapsan yetmez sigara içmediği için krize girip ölen duydunuz mu ? Ben duymadım. Kısacası ölmezsiniz içmeyin. Ben ölmedim en azından.