Minikkkkkkk Kızlar tetanoz aşısi oldum vurulan yer şişti resmen üç gündür ağrıdan ölüyorum cok korkuyorum bunu yaşayan var mııı😳😳
Balarisi23 Minikkkkkkk vurulduktan sonra kolunuzu çok haraket ettirmemeniz lazım bende aşı olduktan sonra oynatmıştım agrısından mahfoldum resmen 🤦🏼♀️ Buz koyabilirsiniz
Merveee34 Minikkkkkkk 5 sene aradan sonra bende ilk defa bu sabah oldum . Kolum kütük gibi kaldıramıyorum çok ağrıyor . Bu kadar ağrıması normal miydi ya
Deletedmom23234 Minikkkkkkk Ilık duş alın birde sıcak su torbası tutun kolunuza. Öyle bir rahatlıyor ki anlatamam 😍
Kayrammom İlk dozunu olduğumda 1 hafta kolum felçli gibiydi hiç hareket ettiremedim. Çok ağrılıydı. Sol tarafıma yatamadım. İkinci dozunda ise 2 gün hafif ağrı oldu sadece. Herkesin acı eşiği vücudu farklıdır. Hemşire çok ağrı olursa buz torbası koy demişti.
myylittleebabyy Minikkkkkkk ilk dozda benim de çok ağrım olmuştu, 1 hafta sürdü neredeyse. İkinci dozda iki gün sürmedi ağrısı. İnşallah hemen geçer sizinde ağrınız.
esrvl Minikkkkkkk bende vurulduğum zaman 3 4 gün ağrıdı üstüne yatamadım. Ebe şişerse buz koy demişti ama şişmedi. Siz buz koyun rahatlatır.