DiDoCe sahnde illa adının lohusa takımı olmasına gerek yokki ben ufak bi dantelli , sade , spor gecelik-sabahlik takımı aldım 130 tl ydi yedek olarakta düğmeli pijama takımlarından aldım 100 tl trendyoldan ikiside çok rahat her zaman giyebilicem
zeytinkiz sahnde Ben 2 tane alt üst takım pijama aldım sonrada kullanabileyşm diye. 1 tane de elbise almayı planlıyorum dizlerde kısalardan yani. Takım falan ne gerek var 1 tane alsan yetmez 2 taneye de 500 TL veremem yani. Bosuna masraf geldi bana. Herkesin kendi fikri tabii 🙄 arkadaşlarımda hiç mnermedi zaten lohusa takımı. 1 kısa elbise 2 alt üst pijama takım yeterli dediler 🤷
Selinimuu sahnde bende fıyatlar asırı pahalı oldugu ıcın sosyete pazarından gecelık ve sabahlık aldım ıkısı 120 tl cokta uygundu ayrıca etıketlerı uzerınde ufacık bır dıkıs hatası var. Bulundugunuz semtte varsa bakabılırsınız
Mom789 Ben aldım ama sonrada verdiğim paraya acıdım önünde lohusa yazan bi pijama aldığımız için fiyatlar aşırı pahali dışarı çıkma imkanım olsaydı eğer almazdım bana olan görerek bi pijama takimi alabilirdim aslında bu aldığımı cunku en fazla 4 5 kere giycem gerek yokmuş
Elifsennn sahnde almadım 2 takım dugmelı pıjama aldım bırde ne olur nenolmaz dıye boydan elbıse tarzında aldım
Snmom Bana bir tane hediye geldi. Üstüne normal bir sabahlık alıp biraz kalın bir dantel alıp terzi de diktirdim kollarına. Yakasına istemedim. Düğün işleri gibi bebek diyince de insanlar sizi soymaya çalışıyor. Gerekli mi konusuna gelince rahat oluyor. Hastane de kullaniyorsunuz.
haziranin25i sahnde lohusa takımı almadım onun yerine lcw den 2 tane gömlek pijama takımı 2 tane emzirme geceligi aldım. Hepsini de rahatlıkla kullandım 😎
KZeynepk sahnde ben pijama takimi aldım önü düğmeli bi tanede elbise gibi almayı düşünüyorum sonradan da giyerim hem
Nejlavrl sahnde 245 tlye iki pijama takımı aldım onu kullanacağım valla ben dogumdan sonra kullanabilirmiyim hic bilmiyorum ins kullanabilirimde bosa gitmez 400 ler 500 ler vermem cunku dogumdan sonra giyip giyemeyecegimiz mechul
Tugbamete sahnde ben ilk gebeliğimde sabahlıklı gecelik takımı aldım onu sadece resim çekmede 1 kez giydim sonra 2. el uygulamada sattım (2.çocuğu asla düşünmüyorduk çünkü 🤦🏻♀️)birde 2 tanede önden düğmeli normal hamile için olmayan ama esnek penye pijama almıştım onları hala kullanıyorum şimdi 2.ye gebeyim şakırtılı şukurtulu takımlardan düşünmüyorum ☺️
Mrc34 sahnde 2 gündür gecelik bakıyorum. adı lohusa olanlar gereksiz pahalı ve tek kullanımlık gibi geldi. Önü düğmeli pijama ve düğmeli gecelikler aldım hem sonra da giyebilirim diye
idiloska Emzirme özelikli olanlar kullanışlı, çoğu arkadaşım onlardan önerdi, ben arnetta ve catherines maternity’den aldım takımlarımı, çok dantelli değil sade. Lc Waikiki’de de çok güzel bir takım var bu arada.