MetehaninAnnesi Bsranurr bazı dönemlere gidecem o ara giderim diye düşünüyorum. Manisada da hiçbir fikrim yok konya kadar doktor tercihi yok 😁 o kadar çok araştırdım rabbimde al sana dedi bana
Bsranurr MetehaninAnnesi 😁😁benim eşim başka yerde olsak başka şehire doktora gitmeme izin vermez hoş surdan şuraya gitmeme de izin vermiyor da sen nsıl gideceksin
MetehaninAnnesi Eşim o konuda hiç sıkıntı etmez. Zaten annemler konyada abimin dugunu felan var gidip gelicem😊bazı eşler öyle
Yonca88 Rabiamasat Başaran kardeşler Mustafa ve Ahmet hoca 😇 ben Mustafa hocaya gidiyorum özel muayenehanesi var. Doğumu başkent yada medicana da yaptırıyor 😊
szg Yonca88 merhaba Mustafa başaranın yeri nerede acaba açık adres yazabilir misiniz yada iletişim kurabileceğim bir numarası internetten araştırıyorum bir türlü bulamadım :(
Neftis Merhaba benim tüp bebek asıl dr um Ankara’da ama Konya’da da Ahmet Başarana gidiyorum alanında mükemmel bir dr olmasının yanı sıra hastaları ile olan iletişimi de çok iyi 👍🏻Aynı zamanda riskli gebelik uzmanı kendisi.
Bsranurr Neftis Ahmet başaranı sadece bir kişiden kötü duydum oda kaynanamdan kendi annem de ona gidiyor gayet iyi bir doktor ismini çok fazla duydum
szg Bsranurr merhaba Mustafa başaranın yeri nerede acaba açık adres yazabilir misiniz yada iletişim kurabileceğim bir numarası internetten araştırıyorum bir türlü bulamadım :(
szg Melisalya merhaba Mustafa başaranın yeri nerede acaba açık adres yazabilir misiniz yada iletişim kurabileceğim bir numarası internetten araştırıyorum bir türlü bulamadım :(
Bsranurr szg kendine ait polikinliği varmış Meram battı cıkdıyı az gecınce buyuk bı bina var portakal yazıyormus bınada onun dibindeki binaymış
Melisalya doç dr Mustafa Başaran kesinlikle tavsiye ederim kendi kliğini var çok ilgili kendi numarasını direk veriyor benim hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor gece gündüz ne zaman arasam başkente gelip bakıyor muayenedede baya kalıyosun çok rahatlatıcı bilgili bir doktor her soruyu cevaplıyor çok ayrıntılı bakıyor ultrasonda .