Deletedmom_5 Kızlar yaz geldi artık pazarlarda balık satılmıyor bende hamileliğimin başından beri balık yiyemedim bimde uskumru balığı var alıp yemek istiyorum ama buzlukta satılıyor buzluk balığı yenirmi sizce?
AkademisyenAnneee Deletedmom_5 Balık buzluğa girince tadında ve besin değerlerinde ister istemez düşüş oluyor . Birde bayatlama kaçınılmaz . Yakınınızda balıkçı falan varsa taze balık tüketmeniz daha iyi olur. Yaz mevsiminde de tüketilebilecek çok güzel balıklar var . İskorpit / lagos/ turna balığı gibi .
Kumru_ Deletedmom_5 Ben yedim. Açıkçası pazardan aldiklarimdan çok daha tazeydi😃 Çok da lezzetli hem kılçıksız😋
Deletedmom_5 Kumru_ evet daha önceden alırdım bende gayet lezzetli oluyor ama hamile kalınca güvenemedim 🙂
Beyzan Deletedmom_5 ben oğluma alıyorum gayet lezzetli ekonomik az kılçıkli ve risksiz. Üstelik internetten de bakabilirsiniz Uskumru çok faydalı bir balık. 2 yaşında oğlum var 1 yaşından itibaren haftada 2 gün uskumru yapıyorum balık yağı vs kullanmadik hiç doktor gayet yeterli dedi. Üstelik buzlukta durduğu için istediğim zaman çıkarıp yapıyorum yemek yokken kurtarıcı oluyor 😌
Deletedmom_5 Beyzan yani taze bulsam direk alıcamda işte bimde buzlukta olunca insan bi tereddüt ediyor 🤔🙂
esrvl Deletedmom_5 ben çok kez aldım. Çok lezzetli oluyor. Fırında ve kızartma şeklinde çok güzel oluyor.