Aycicegim Kızlar 5+3 tüp bebek ile hamileyim çok şükür 🤲🏻 tüp bebek doktorum Diyarbakır da ben şuanda İzmir deyim izindeyiz. Tüp bebek doktorum ilaçları devam et dedi burada devlet hastanesinde kontrole çıktım ilaçlarımın raporunu çıkartmak için riskli ilaçlar oldugu için yazmıyorlar kendi doktorumda hiç bir ilacı bırakma dedi tabi ki kendi doktorumu dinlicem ama bu rapor için ne yapmam lazım kafayı yedim resmen. Kullandığım ilaçlar Enox 4000 Progestan iğne fitil Estrofem
Naz_01 Aycicegim estroferm ve progestan iğne pahalı değildi diye hatırlıyorum.bende iki tane progestan iğne. 8tane fitil ve 16tane estroferm var eğer istersen sana gönderebilirim. [url=https://www.hizliresim.com/rbvdrxe][img]https://i.hizliresim.com/rbvdrxe.jpeg[/img][/url]
Gulce5038 Aycicegim devlette olur aslında ama olmuyosa özelde bi muayeene olup rapor cıkartabılırsın gözün aydın bu arada
Arhbn Aycicegim canım bende aynı ilaçları kullanıyorum, ben oksapar kullanıyorum enox değil, oksaparı, estforemi, ve fitili sağlık ocağı yazıyor zaten. Sadece prolutex yani Progestan içerikli iğneyi yazmıyor onu da mecbur parayla alıyorum haftada 2 paket
melegim_ve_ben Aycicegim Öncelikle gözün aydın canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Yazmamaları çok enteresan ben de tüp bebekle hamile kaldım.İlaclarimi kendi dr umun kontrolüne denk dusmuyorsa saglik ocağı bile yazmıştı.Raporsuz hemde .Prolutex iğneyi devlet karsilamiyordu özel eczaneden alıyordum.
Aycicegim Naz_01 yaa çok sağol canım düşüncen için fitilden iki kutum var sağolasın en çok ihtiyaçım olan progestan iğne ve enox Bi çaresini bulup özele çıkcam artık. Burda bunları kullanmana gerek yok diyorlar kendi doktorum ilaçlarına devam dedi
Aycicegim Gulce5038 sağol canım benim eksik olmayasın bu ilaçlar beni bitirdi ne çok uğraştırıyorlar ya
Gulce5038 Aycicegim doğrudan kendı doktoruna gidebilmiş olsaydın raporuda hallederlerdi baska doktorların dediğine bakma doğuma kadar kan sulandırıcıyı kullanacan ve korona hastalarına kullandıkları için bulmak da zor oluyodu
Aycicegim Arhbn işte kendi aile hekimimde diyarbakır da 20 gün sonra gidicez bu süreçte beni götürecek ilaç lazım enox bir tane iğne kaldı artık parasıyla almaya çalışcam eczaneden eski reçetelerim var verirlee inşallah
Aycicegim melegim_ve_ben yaa canım şuan memleketteyim kendi doktorum olsa sıkıntı değil farklı olunca uğraştırıyorlar özele çıkcam bana adam diyor ki kullanmana gerek yok riskli değilsin diyor çikolata kistim var demezmi sana hemen niye tüp bebek yapmışlar dedim iyiki diyarbakır da yaptırmışım yoksa burada beni çok uğraştırırlarmış
Arhbn Enox yazılmıyorsa dr sorup oksapara geçebilirsin onu yazıyor sağlık ocağı ama dr ne derse o tabi
melegim_ve_ben Aycicegim Kendi dr un dışında ne derlerse desinler tıka kulaklarını canım.Tup bebek yaptirmisim ilaclari tabi kullanacagim ne demek riskli değil ah ahhhh.Tup bebeğin ilk haftalari ilaclara bir muddet devam edilir.Bunu biz mi soylemeliyiz onlar mi bilmeli bilemedim🤭 İnsallah sorun yaşamadan ilaçlarına ulaşırsın canım.Rabbim emeklerimizi görüyor 🤲 Sağlıkla gelsin bebislerimiz 🤲❤️
baby3_ Aycicegim bulunduğun yerde sağlık ocağına gidebilirsin misafir kaydı açıp girebilirsin yada bi kadın doğumcu bunları gayet de yazabilir riskli ilaçlar değil her tüp bebek tedavisi görenler kullanıyor bende kullandım . İzmirdeydim bende o yüzden emin olarak yazıyorum canım
Tupanne Aycicegim benim doktorum sen riskli gebeliğe girdiğin için senin gelmene gerek yok eşin de gelip yazdırsa olur demişti. Misafir aile hekimliğini bilmiyorum 🤷🏻♀️
Aycicegim Gulce5038 bulmakta sıkıntı yokta işte raporu alamadık 15 20 gün sonra kendi doktoruma gidicem zaten canım izindeyim şuanda aslında doktorum gittiğin yerde uzman Dr yazar demişti ama burada kıllık yaptılar
Aycicegim baby3_ canım bende menemene gittim orda doktor illa yazmam dedi ya ayar oldum özele çıkcam en gücü