Ah nerden baslasam bilmiyorum,25 martta kurtaj oldum kanamam olmadi kurtaj sonrasi leke geldi 1 2 gun sonra kesildi.ilk adetimi 25 nisanda oldum ama oda pembe leke seklindeydi 3 4 gun surdu ve bitti,2.adetimi beklemeye basladım en gec 25 mayısta olurum diye dusunuyordum ama bi turlu 2.adetim gelmedi,28 mayısta beta hcg yapildi 0.5 ki zaten bneim gebelk ihtimalm sıfırdi korunuyoruz ve ben 2.adetimi bekliyorumki rahim flimi cekileyim.dedim artik 2 3 gune olurum heralde beta da 0,yine olmadim adet,3 haziranda tekrar kadin dogumcuya gittim muane oldum kist var 8 mm cok minik 1 hafta daha bekle sokturucu yazmayim dedi tekrar beta hcg istedi bu sefer beta hcg 11.33 çıktı tabi şok olduk🙄 yani imkansiz diyorm bi yanlslk oldu heralde diye dusundum ki deger cok dusuk zaten,neyse ben yine emin olmak icin pazartesi gunu saglk ocaginda beta hcg yaptirdim 2.0 çıktı ynai deger dusmus,ama benim hala ne kanamam var,ne lekelenmem var ne de adet oldum🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ben simdi kimyaaalmi gecirdim,beta hcg baska biseydenmi yukseldi ne oldu hic anlamadım.ki deger dustugu halde kanamam neden yok kafamda deli sorular var kizlar,bu durumdan bisey cıkaran bi fikri olan varsa lutfen yorum yapsin😂😂