Tuba04 Kızlar dikişler ne zaman iyileşir orada tam kapanma ne zaman olur 18. Gündeyim iyileşme yok henüz orada hava kabarcığı gibi değişik şeyler oluyor normal mi
SutlacimiYedimmiBen Tuba04 bnm 23.gumun ikinci doğumum 10gundur cok iyiyim bu 4 5 gundurde dikislerim tam düşmüş durumda iyiyim yani 40 sonrasi dahada iyo oluruz insllh
Birrannee Tuba04 doğum yapalı 46 gün oldu yaklaşık 35-40 günde toparlanabildim şuan ağrı acı falan yok dikişlerimde kendiliğinden yok oldu. Doktorum bana her taharet sonrası o bölgeyi temiz yıkayıp güzelce kurulayıp batikon sürmemi söylemişti öyle yaptım çok şükür iyileştim🙏
Pinkbutterfly 30 gunu buldu dikiş düşmesi hala kalanlar oluyor hatta 40 çıkınca eski halıme donebıldım ancak krem surun mutlaka
Gull_94 Hıssetmıyorm ben dıkıs falan duan erıyen dıkıs attım dedı doktor o yuzden dusen dıkısım yok ama agrısı sıskınlıgı vs de yok 11 gun oldu dogum yapalı
Tuba04 Gull_94 bana da eriyen atılmış ama oramda bi rahatsız edici his var birde cinsellikten korku var mı sizde ben zamanı gelince çok korkuyorum acır mı diye
Gull_94 Tuba04 sıskınlgı duruyodur belkı ama gecer zamanla 😇🙏🏻Ondan korkmuyorm kendıımı hazır hıssettıgmde olur zTen o yuzdn bı dusuncem yok
Tuba04 ZEhrA_94 ilk cinsellikte acı oluyor mu birde orasında bolarma kalır mı lohusalıktan mıfır nedir kafama taktım eşim bınları düşünme diyor ama olmuyor
ZEhrA_94 Tuba04 canım ilkinde hafif yanma olabilir sarkma zannetmiyorum ama haliyle eskisi gbi olmayacak kafana takma ayrıca vajinanın genişlemesi inan erkeklerden çok kadınları etkiliyor cinsellikte sen iyi olmaya ve bebişine odaklan
Ebrukk SutlacimiYedimmiBen kaşıntı olduğunda iyileşme oluyor diyorlar benim 14. Günüm hala kaşıntı yok sizde de oldu mu iyileşme belirtisi olarak
maviscik77 Kızlar ben daha yeniyim 3. Günümüz benim de çok yırtılma olmuş dikişlerim acıyor , büyük abdetstim gelmiyor neden acaba , bir de tuvaletimi tutamıyorum normal mi bütün bunlar 😕
Ebrukk maviscik77 aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum ilk başlarda tutamıyordum şuan düzeldi yırtılma çok ve acıma hala devam ediyor