Nurtrky Anneler selamlar🌸 28+5 teyim artık geceleri belim ve sırtımın ağrısından uyanıyorum hamilelik yastığı daha rahat yatamamı sağlar mı ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Lulemom Nurtrky ben 29. Haftadayım. 12. Haftamda falan almıştım galiba tam hatırlamıyorum. E bebekten aldım. Onsuz yatamıyorum. Bi gece annemlerde kalmak zorunda kaldım. Yastığımı almamıştım. Uyuyamadım sabaha kadar. Sabah olduğunda heryerim ağrıyordu. Yastıkla bebek gibi uyuyorum resmen. Hatta eşim bazen benim diğer tarafımdaki ucuna sarılıyor kavga ediyoruz 😄 her bulduğu fırsatta benim yastığımda yatıyo 🙊 doğumdan sonra da kullanıcam. Çok rahat
Prensesiminyolculugu Nurtrky bende almayı düşünüyorum ama karar veremedim geceleri bacaklarım öyle bir sızlıyor ki uyuyamıyorum küçük yastık koyuyorum birde nerden alsam onu da bilemedim e bebekte var Hepsiburada da var ama emin olamadım 🤔
Nilaylks Nurtrky trendyoldan aldım hamile yastığı üçüncü ayda aldığım en mantıklı şeydi diyebilirim yarın Doğum yapacağım aman aman sırt bel ağrım olmadı hatta hiç olmadı diyebilirim hamile yastığı çok güzel destekliyor 🌸
Sumc Nurtrky ebebekte ay gibi olan var onu tavsiye ederim diğer iki taraflı olanlar çok inceymiş hep kötü yorum okudum. Ben 3. Ayda falan aldım ağrılarım başlamıştı. Ama ne bir incelme oldu nede başka bir şey küçük yastığıda var tek karnımın altına koyuyorum onu da tv izlerken falan çok rahat oluyor. 33. Haftamdayım bir kere falan sırt ağrısı yaşadım.
Nurtrky Prensesiminyolculugu e bebek ürünleri güzel genelde cidden çekilmiyor ağrılar daha 10 hafta var hiç çekilmez en iyisi gidip alayım zaten yakın e bebek
Sedanindenizi Prensesiminyolculugu Yorumlari dikkate alarak elyafi bol olani tercih edin. Ben biraz ucuza kactim kagit gibi kaldi sonradan ekleme yaptim 😅
Uerdem Nurtrky bende almamak için direttim 37 haftalik oldum bu zamanlar daha da zor simdi de doğuma az kaldı artık evimde küçük nereye koyucam onu hergun kaldırması var diye almadim her gece kirlentlerle uyuyorum
Sedanindenizi Nurtrky Bende kullaniyorum cok memnunum ama size tavsiyem icinde elyafi bol olanlardan alim benimki incecek kaldi icinin elyafi cok degildi trendyoldan aldim fiyati biraz daha ucuzdu haliyle ucuz etin yahnisi aci olurmus ben sonradan icine elyaf ekledim şişmesi icin. Netten alacaksaniz yorumlari dikkate alin derim. Ama cok ise yatayan bisey mutlaka alin. Eşil dogumdan sonra ben yaticam onunla cok konforlu gorunuyor diyor.🤣
Nurtrky Sedanindenizi eşler hep göz koymuş 😂 kaliteli alayım birazck tabi iç dolgusu önemli teşekkürler🌸
Prensesiminyolculugu Sedanindenizi evet bende ondan çekindim çünkü alanların yorumlarını okudum çok ince işe yaramaz diyorlardı nerden alacağımı şaşırdım şimdide e bebek önermisler fiyat biraz daha tuzlu ama yapacak birşey yok 😅😅🤷
Zeynep007 Sedanindenizi ya sormayın bende aldım hiçbir işimi görmüyor 😣😣 gerçekten çok basitmiş … nasıl kullanışlı hale getirdiniz ?
Sedanindenizi Prensesiminyolculugu Faydasini gormek adina bir tık fazla odemek deger bence cok ise yarayan bisey alin rahat edin😁
Emel123 Nurtrky ay sen ne diyosun. Arabada, parkta, evde, yazlıkta, salonda, yatak odasında…. HERYERDE benimle😂 Eşim doğurduğum gün bu yastık benim diyor 😂😂 ben extra göbek yastığı da kullanıyorum. Biz artık ayrılmaz bir bütünün parçalarıyız😂