TansuB Hazirliklar nasil gidiyo kizlar onumuzdeki hafta odasi kurulcak kiyafetleri hemen hemen bitiyo yikayip utulicem asil hazirlik yeni yeni basliyo gibii 🤭
Nurtrky TansuB son 79 bizde odası aldık temmuz başı gelcek bakalm birde bi kaç kıyafeti var eksikler çok daha😂
dlnyny TansuB son 46 bizimde odası kıyafetleri ütüsü hastane çantası bitti sayılır bir tek beşiğimiz kargoda onu bekliyoruz🙊
Guzelannehnm TansuB bizim de odamız, sepet beşiğimiz bebek arabamız her şeylerimiz hazır ☺️ Heyecanlı olunca erkenden hallettik perde ve halımız kaldı sadece ☺️
Nurtrky TansuB bayrama kadar biterelimde sonra rahat ederiz dinlenir bekleriz artık gelmelerini inşallah🌸
TansuB Nurtrky ah kucuk kucuk herseyleri parca parca bu kadar tahmin etmiyodum hic bi anda alinir cikilir diyodum ama bitmiyomus 🤣
dlnyny TansuB hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah❤️ Evet 99dan sonrası hızlı geçiyor diyorlardı inanmıyordum ama gerçekten günler hızlı geçiyor ve en güzel hazırlıklar bunlar🥰
depsizoo dlnyny Hazırlıklar bitsin görürsün hızlımı geçiyor yavaşmı geçiyo ben yerimde sayıyorum sanki😑
dlnyny depsizoo hazırlıklar bitti sayılır🙊 benim hatırladığım daha dün 99 duk ne zaman 46 olduk bana çok hızlı geçti bundan sonrasını bilemem tabi son günler hiç geçmiyor diyen de var🤩
mrvkls TansuB bizim bütün hazırlıklar tamam çok şükür çantamızıda hazırladık odasını da son 82 günümüz var bakalım hayırlısı😁