Herkese Merhaba iki çocukla fırsat bulup anca yazabildim. Başından beri Riskli Zorlu ağrılı ikinci hamileliğimi geçirdim kızım 6 aylıkken hamile kaldigimdan sezaryen doğduğu için doktor erken doğma riski olduğunu söyledi elim yüreğimde bekledim hep ağrılarım çok fazlaydı yürümek adım atmak ölüm gibiydi artık gelelim Doğumaaa🙈🥰 İki gün boyunca hiç geçmeyen bel ağrısı ama öyle böyle değil adım attirmiyor bana herseyimiz tamamdı çok şükür sadece kendi beden temizliğimi sona bırakmam çok büyük hataydı 37 haftalık doğdu oğlum bu arada 38 de biz gün almıştık daha var diye umursamadm 1 Haziran Sabahı Eşim işten geldi kızım uyandı eşime nedense bugün benm halim yok mirayı (kızımı) anneme bırakırmsn dedm oda duruyor çocuk deyip geçiştirdi neyse tekrar uyuduk yarım saat kadar uyudm kalktm birden birşey aktı ama akıntı gibi değildi fazla fazla geliyordu suyummuş şoka girdim birden napcamı şaşırdım üstümü degistm halâ geliyor ama dokunsalar ağlıycm korkudan heycandan eşimi uyandırdım yataktan fırladı 😂 ben onu sakinlestirdm üstümü tekrar değiştik ara ara sancı da geliyordu eşyaları alıp çıktık tabi ben o sırada ablamı annemi arayıp haber verdm ablam sakinleştirdi sürekli bize gel dedi vücut temizliğini yapalım öyle git şansıma salı günüydü kuaför de kapalıydı gittm hemen ablama bir yandan suyum geliyor bir yandan alıyor 😂Rezillik diz boyu ama asla öyle gidemezdim duş aldırdı giydirdi saçlarımı ördü geldi benmle Allah razı olsn ondan hastaneye gittk hemen yatış yaptılar açıklığa baktılar 3 cm olmuş bile doktoru beklerken sancılarım da sıklaştı bulunduğum ortamda kadınlar normal doğum yapıyorlardi çok etkilenmiştm doğuma girerken önlüğü giydirdi ablam tabi aklım kızımda gözlerim dolu dolu girdim Anestezi uzmanı belden mi komple mi oldu ilki diye sordu belden dedm sorun yaşadın mı sonrasında dedi bel ağrısı çok çektim dedm ona doktorlar inanmiyorlar dedi saçmalık doktorm geldi çok tatlıydı oğlumn ismini sordu beni sakinleştirdi konusturdular iğneyi yaptılar yatırdılar hemen uyuşukluk hissettm zaten ama ilkten bildiğim için çok korkuyordum doktora ben hissediyorum ayaklarımı dedm😂oda ayağından deil karnından alicaz çocuğu dedi 7-8 dakika kadar sürdü oğlumu çıkarırlarken çok hissettm sarsıntı oldu vücudumda tabi devlette olduğum için yüzünü bile görmeden hemen götürdüler 😑resim çekmek istedim ona bile izin vermediler ameliyat bitti odaya alındım kızımda ilk ayağa kalkış cok zor geçtiğinden bundada öyle olacak sandım Asla değildi 🥰 çok şükür 6 saat bişey yiyip icmem yasaktı açlık zorladı beni oğlumu getirir getirmez hemen ablam göğsüme yatırdı çok şükür emdi ben çok rahat desteksiz kalktm yürüdüm 9 gün oldu kızıma da oğluma da evime de bakabiliyorm yalnız başıma aşka korktuğum gibi olmadı çok şükür oğlum 2900 Gr 48 cm doğdu bu arada gayet sağlıklı 1 haftada 1 kilo bile almış Maşallah tabi günde milyon kere emziriyorum 🥰 Tecrübeli anneden doğum hikayesi bu kadar uzun oldu helal edin hakkınızı sorularınız varsa cevaplarım seve seve Rabbim tüm anne adaylarını kolay kurtarsın sağ salim kucağıniza alırsınız İnşallah .🥰💙❤️