AhahHbzhz Tugcealks oraya gitmek çok zor geliyo bana ya ama doktorumuz için cekicez mecbur napalim :)
Tugcealks AhahHbzhz ben Çiğli de oturuyorum o yüzden kordon rahattı Sada da çok uzak değil bana ama mecbur gidicez zaten 😊😊
Aslinur Yarennn01_ hangi hastanede doğum yaptiriyor. Hem hastane hem dr ayrı ayrı ödeme aliyor bnm de kendi dr um doğum için bana 12.000fiyat verdi ve cok yüksek yoksa bende cok memnunum bırakmak hiç istemiyorum ama şartlar malumm
Yarennn01_ Aslinur siz hangi hastaneyi isterseniz orda doğum yaptırıyor 5500-6000 arası doğum bana verdiği fiyat
Deryahazal Merhaba, şuan çinarli da evrim hanima gidiyorum ama çok detaylı bilgi vermiyor doktor degistirmeyi dusunuyprum. Dogum ucretini 3800 civari diyorlar o gün extra ne cikar tabi bilmiyorum.yeni ve daha uygun duzgun bir hastane ariyorum. Önerilere açığım
gulin-35 Deryahazal ılk zamanlar bende ona gıttı ıkı kere hıc memnun kalmadım ıkı dkk bakıyor sorarsan cvp verıyor
Sevgikaya1525 Haticesari35 ewet ben bu doktorun ismini diyarbakırda gittiğim doktorum söyledi arkadaşım dedi öneririm git ismimi ver dedi bende bulamadım ama nerde yer cnm
BabyBabyy01 Yagmur1907 bende ona gidiyorum ama bakiyorumda diğer doktorların önü çok kalabalık bı onunkiyle Ece uslununki kalabalık olmuyo öyle
Nurtas04 BabyBabyy01 tanıdık bi abla var hastaneye hasta getiren onun vasıtasıyla 60tl muayene oluyoruz
Nurtas04 Kubraals ece hocaya gidiyorum benim bebeğin suyu fazla tehlikeye atmak istemedik bu yüzden sezeryan seçeneğimiz oldu