Annelikk Sevgikaya1525 benim doğumum 2022 başında olacak o zaman yine zamlanmış olur diye düşünüyorum doğum ücretinin 😂
Susamtanem2 Yarennn01_ Merhaba hangi hastaneleri önerdi artık can hastanesini önermiyor diye duymuştum bir de fiyat aldınız mı ? Gece klinik açtığını ilkkez duydum önemli bir durum olmuştur diye düşündüm geçmiş olsun
Yarennn01_ Susamtanem2 evet kanamam olmuştu gece saat 11 de benim için açtı muayene etti galen hastanesiyle Çınar hastanesini önerdi doğum 6 bin
Sevgikaya1525 elisamnlannesym teşekkür ederim hepsini aldım bi bakalm eşimle karar vercz çnkü yakın bi hastane istyrz
Sevgikaya1525 Annelikk bende gittim hiç güzel ilglnmedi kilosunu bille ben sordum boyunu felanda öğrenemedim😢
Susamtanem2 Yarennn01_ Fiyata emre beyin de dahil mi yoksa sadece hastane ücreti mi neler dahil fiyata acaba
Ozge35 Yarennn01_ Bende Emre beye gidiyorum.Can hastanesinde baslamistik ona gitmeye klinik açınca da oraya devam etmeye karar verdik.Sizin de mi o sekilde oldu acaba.Ben doğumu 5 bin falan olur diye dusunuyordum.
BabyBabyy01 Yagmur1907 bende ona gidiyorum ama bakiyorumda diğer doktorların önü çok kalabalık bı onunkiyle Ece uslununki kalabalık olmuyo öyle
Haticesari35 Sevgikaya1525 ben konak hayat hastanesine gidyorum 2800 dogum ücreti doktorda cok iyi biri muanede 85 tl
dlkbngdk zllcnlky yaa sizde mi aynı doktor 🤗 evet az kaldı, hatta sanırım biraz da erken almak zorunda kalacağız 😐
civciv1520 Sevgikaya1525 özel hayat hastanesi fatih bey. Çok memnun kaldım 37+3 te sezeryan oldum bir gece kalıp çıktık şükür
Yarennn01_ Ozge35 ben can hastanesine gidiyordum Emre beyi duyunca kendi kliniğine gitmeye başladım doğum fiyatını sordum ben 5.500 -6000 dedi iki tane hastane önerdi bana
Ozge35 Yarennn01_ evet bana da size soyledigi hastaneleri söylemişti.Ama yorumlara falan baktıkça ben hangi hastane de dogum yapacağım diyorum.Hic icime sinmiyor.Hepsiyle ilgili kötü yorumlar var.
Yarennn01_ Ozge35 ben İzmirli olmadığım için hastaneler hakkında pek bir fikrim yok araştırıyorum bende nasıl diye
Yarennn01_ Ozge35 İzmirde doğru düzgün doktor hastane yok gerçekten devlet hastaneleri bile çok kötü yüzüne bakmıyor paran varsa muamele görüyorsun