Dilekcnkn Nurs10 Yumurtlama dönemini takip et hastahaneye gidip yumurtalıklarının nasıl çalıştığına bak 2-3 günde bir ilişki yaşa ve doktorumda söylemişti bana ilişkiden sonra yarım saat - bir saat kadar yat birde canım ilişki öncesi lavabo ihtiyacını gider
Nursocum Nurs10 Kafanın rahat olmadı bence. Hani bişeyi çok istersen kafana takarsan zorlaşır ya öyle işte akışına bırak gerekirse eşinle tatile gidin pozitif zaman geçirin sonra kendiliğinden olur inşallah 🙏🏻
greybrde Nurs10 psikoloji çok önemli çok kafanıza takmayın düşünmeyin piskoloklar olmıycak diye düşünmek yerine olmuşcasına olumlu yönde düşünün diyor😊
Symazturk Nurs10 illa hamile kalayım mantığı ile ilişkiye girmeyin o anın tadına varmaya çalışın sprem kalitesi bakımından her gün ilişkiye girmek kaliteyi düşürür doktorlar iki günde bir ilişkiyi önermekte, ilişki sonrası 20 dk yarım saat yatın kalkmayın en önemli şey de stres olmayın 🥰
susam_18 Kontrollerinizi yaptırın eşinizde dahil. Ovülasyon testi deneyin mutlaka. Stres yapmayın. Güzel beslenin. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz gerisi nasip kısmet😊
Nurs10 Dilekcnkn herşeyi yapıyorum ama 4-5 aydır deniyoruz olmuyor hastaneye gittim hafif kistlerin var dedi
Dilekcnkn Nurs10 6 aydan sonra olmazsa veya 1 yıl gibi uzun sürede o zaman tedaviye başlarsın ve en önemlisi stres yapmamaya çalış zor bir durum ama akışına bırakırsan inşallah olacaktır benim hem rahim ağzı yaram vardı hemde mantarım ona rağmen oldu çok stres yapma sende kendine kistler bazen doğuştan olabiliyor ama yinede takibini yaptır
Dilekcnkn Bfduam Hayır lavaboya gidersen ilişkiden sonra gitme ihtiyacı duymazsın yani genelde ilişkiden hemen sonra insanın tuvaleti geliyor en azından benim öyle oluyordu gitmeki daha çok uzanabilesin ☺️
Bfduam Dilekcnkn o açıdan çok haklısın evet, bende aynı sebeple gidiyordum doğru mantık 👍 Konudan bağımsız, adetten kaç gün önce akıntı oluyor sende? Hatta post açtım az önce bende pek olmadığından,bir haftam var geldide böyle mi olur diye sormak istedim.
whitedream Bfduam merhaba canım nasılsın hatırladınmı 😊 seni görünce slm vermek istedim varmı bi gelişme durumun nasıl
Dilekcnkn Bfduam yani ben akıntım vardır ama yumurtlama zamanında daha fazla oluyor genelde adetten 2 hafta sonra