Dilangunes Hanımlar durumlar nasıl? Bende kasılma çok oluyor gün içinde baya baya oluyor bel ve kasık ağrısı oluyor dincim şükür her işi yapabiliyorum rahat eğilip kalkıyorum karnım küçüldü gibi geliyor bana 😅 benim tek şikayetim oğlumun çok hareketsiz olması 🥲 günde 1 2 kere oda kabarma gibi oluyor dayanma gibi o kadar tekme vs hiçbişey yok niye böyle bilmiyorum 😢 aranızda benim gibi bebeği hareketsiz olan varmı? Baştan beri bu sıkıntıyı çekiyorum
MinikMicizem Dilangunes canım baştan beriyse endişe etme bence demkki bebeğin fazla hareketli değil bazı bebekler sakin olur bizimde hareketliyiz maşallah ama bı gün hiç durmuyo bakyorm bikacgun hiç hareket yok daha çok endişe oluyo bu defa 29+2 bu arada 🙂
Nur000 Dilangunes 31 haftaligim gebeliğimin başından beri çok hareketsiz bebeğim. Asla tekme atmıyor seğirme kayma şeklinde hafif hareket ediyor. Kaç kere doktora gittim harketsizligi için ama sorun çıkmadı. Yapacak bisey yok bizim bebeklerde sakin olacak heralde 🤭
Nurssss Dilangunes 31+6 yız bizde durmuyor hareketli ayagı kaburga altımda egilemiyorum çatı ve kalca kemiği agrısı yaşıyorum rahat eğilip kalkamıyorum hareketlerim çok kısıtlandı🥴
Elif_s Bencede canini sikma bebeğin biraz hareketsiz demekki başindan beri böyleyse ben31 hafta 5 gunluk oldum benimki cok hareketli maşallah ama biraz azalsa hareketi korkuyoruz
Ebruyu Bende 31+6 haftalık gebeyim aynı şikayetlerden muzdaribim. Sanki adet sancıları gibi,normaldir diye düşünüyorum 🤔 bebeğin hareketlerini doktoruna söyleyebilirsin içinin rahat olması açısından en doğru bilgiyi verecektir 🌸
Cansu_okan Neden ki Dr danışsaydınız bir sıkıntı olmasın bizimki hiç durmuyor çnkü 😃 sürekli tekmeler ordan oraya fln nefes bile almakta zorlanıyorum