Bukett95 Kızlar 21 hafta 4 günlük hamileyim başından beri bulantilarim var hiç geçmedi sanki gittikçe daha kötüleşiyor gibi hiç bir şey yiyemiyorum ne doğru düzgün kahvaltı edebiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum hele yemek hiç yiyemiyorum diyebilirim çok üzülüyorum cocugu da besleyemiyorum diye psikolojim bozuldu artık . Bı fikri olan var mı nasıl geçer nasil başa cikabilirim bu durumla ☹️☹️
Nurayuzun Bukett95 canım bu haftalarda bebek artık senden besleniyor doktoruna söyle sana bulantı ilacı versin doktora gidene kadar da sana neler iyi geliyor takip et mesela bana meyve iyi geliyordu çorba icebiliyordum
Nurayuzun Bukett95 canım bu haftalarda bebek artık senden besleniyor doktoruna söyle sana bulantı ilacı versin doktora gidene kadar da sana neler iyi geliyor takip et mesela bana meyve iyi geliyordu çorba icebiliyordum
Bukett95 Nurayuzun bulantı ilacı kullandım ama geçmedi maalesef ben de meyve yiyebiliyorum bide yoğurtlu şeyler patates haşlaması kızartması falan idare etmeye çalışıyorum artık 23 hafta oldu şimdi
Mavi1 Bukett95 meyve yoğurt yiyebiliyorsan bu da bir şey canım. bol bol yoğurt ye, bulantını bastırması için patates haşlaması yiyebilirsin ama bebeğin için doktorunla görüşmelisin