aren6161 canım rabbim nasip ederse benim kız çocuğum olacak , ve ben o haftalardayken o söylediklerini fazlasıyla yaşadım geceleri yürüyordum şiddetli sancım vardı sancım ne mide ne karın da tarif bile edemiyordum nerede ve nasıl bir sancı olduğunu bir kaç gün böyle sancı çektim gece sürekli duş alıyordum rahatlamak için daha sonra bana çevredekiler Bebek büyüyor ilk gebelik yırtılmalar meydana geliyor onlar yapıyor dediler birkaç gün sonra doktor kontrolüm vardı gittiğimde ise hiçbir sorun olmadığını söyledi fakat hani benim ağrım vardı yani oy yaşamıştım daha sonra bir gece kendi doktorumun haricinde nöbetçi bir doktora gittiğimde bana safra kesesi olabilir hamilelikte çok yaşanıyor bu dedi istersen bunun için bir görün dedi ben de daha sonra farklı Bir hastaneden randevu aldım normalde özele gidiyorum devlet hastanesine randevu aldım ultrason İçin herhangi safra kesesi. Taşı göremedi fakat böbreğim de sağ böbreğim de büyüme olduğunu söyledi ve bu hemen hemen hamilelerin bir çoğunda meydana gelen bir durum bu agrıları onun yapabileceğini söyledi daha şiddetlenirse oraya gitmemi o zaman müdahale edebileceklerini söyledi çünkü ozamanlar küçüktü büyğme müdahale edilmeyecek düzeydeydi daha sonrasında agrım olmadı çok şükür o yüzden gitmedim belki sende de böyle bir durum olabilir hani o yüzden anlattım Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻