Eynur_2147 Bursa şehir hastanesinde kapı süsü takabiliyo muyuz acaba odalar da iki kişi yatıyo dediler Bi önceki postum da bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen, 🥰🥰
mucizemmmmmmmm Eynur_2147 kapı süsü hakkında bi bilgim yok ama size bsiiy sormak istiyorum doktorunuz kim orda ve nasıl randevu aliyosunuz
Eynur_2147 mucizemmmmmmmm henüz gitmedim oraya ve iyi bir doktor buldum baya bahsediyorlar o doktor dan özlem özgün uyanıklar ona gitcem daha da randevu almadım temmuz ayının ikinci haftasında gitcem hayırlısıyla nie sordnz randevu mı yok acaba
Tulaytemurxx mucizemmmmmmmm Lale dörtışık doktorum ona gidiyorum mhrseden bildirim acik tutum randavu acilinc ageliyo bildirim oyle aldim doktora gittinde su gun gel diyorum zaten bidaha randavu almana gerek kalmiyor
Ataly mucizemmmmmmmm ben MHRS yi indirdim ordan talep açıyorum bildirim geliyo randevular açılmıştır doye bende bu sabah aldim kızımda başak göçere gidiyordum çok iyi bi doktor ona aldm tekrardan ilkkez gidicem bende şimdi ilk muayenem
mucizemmmmmmmm Ataly telefona bildirim geliyomu yoksa uygulamaya girmenin gerekiyo bnde indirdim talepte bulundum kaç gündür bekliyirum
Ataly mucizemmmmmmmm yok mesaj geliyor uygulamaya girmeden bekleyin gelir illaki 14gunluk oluyo sonra aciliyo falan