Babymomy Kızlar bir haftadır basladı özellikle geceleri cok rahatsız ediyor. Sirkeli ılık suda küvette oturmayı duydum önceden ama detayını sormamıstım. Bilginiz var mı zararlı olur mu 30 haftalıgım sancı falan baslar diye düsündüm tedirgin oluyorum
Meless Babymomy doktorum sirkeli suyun en zararsız olduğunu istediğin her zaman yapabilirsin dedi. Doğal sonuçta zararlı olduğunu düşünmüyorum ben de
zehranurr Babymomy lütfen böyle şeyler yapmayın. Büyük ihtimalle mantar, enfeksiyon vsvs vardır. Doktorunuza söyleyin sizi rahatlatacak bir ilaç verecektir
mlkkk Babymomy mantar varsa sirkeli su içerisine işe yaramaz fitil ve antibiyotik kullanmalısınız doktora gidip ihlal tahlili isteyin
Babymomy Meless zehranurr mlkkk Dali şöyle ki kaşıntı başladığında doktora gittim idrar tahlili kan tahlili yaptı bisey cıkmadı bende kasıntıyı söylemedim normaldir diye. Devam edince bir haftadır kafama takıldı yoksa kontrolüm yapıldı olsa cıkardı diye düşünüyorum
Dali handegurses handegurses kadefungin 3 ü doktor recetesiyle alıp kullandım.Hem fitil var hem krem.Kasıntınız vajına içindeyse cubuguyla fitil koyuyorsunuz,dış yüzeydeyse krem sürüyorsunuz.Her ikisinde varsa her iki işlemi uyguluyorsunuz