Merhaba anneler 🥰
Daha önce post atmıştım 34 haftamda baskım var ağrım vardı doktora gittim nst bağlandı sancı çıktı ve 1.5 cm açılmam olduğu çocuğun kanala girdiği söylendi çiğer geliştirici ve serum verilmişti 1 hafta daha beklememiz lazım dendi fakat bizim ufaklık biraz aceleci çıktı hastaneden 4 gün sonra 34+6 haftalıkken sancım ve baskı sebebiyle çocuğun her an gelme ihtimaliyle hastaneye yatışım yapıldı sürekli açılmam olup olmadığını kontrol edildi ama artık bakmaktan kötü oldu iyice kanamam olmaya başladı ve açılmam olmadı 1.5 cm de kaldı doktorumuz normal doğum olmıcanı sezaryen yapmamız gerektiğini söyledi ve çiğer geliştirici yapıp akşam sezeryana alıcam dedi.
Çok şükür sorunsuz bir şekilde tam uyutularak sezaryen oldum 34 hafta içerisinde olduğu için korktum haliyle ama şükür ki oğlum küveze alınmadı sağlıklı bir şekilde 2140 kg olarak dünyaya geldi ertesi gün evimize çıktık çok şükür bugün 1 haftamız gelişimimiz iyi gidiyor 🥰🥰 Ama anneler en önemlisi stres sakın yapmayın ben olduğunca sakin kalmaya çalıştım çok şükür sütümde hemen geldi olduğunca yüreğinizi içinizi ferah tutun Allahın izniyle bütün yavrularımız sağlıkla gelecek 🥰🥰