Eusluu Arkadaşlar hangisini kullanacaksınız hangisini kullandınız veya hangisi hakkında bir fikriniz var çatlamayı en aza indirmek için 🤷♀️
zeytinkiz Eusluu 8.haftamdan beri duş sonraları bio oil kullanıyorum masaj yaparak gögüş altımda kalçama kadar. 27.haftadagım şükür bişey olmadı memnunum 2.kutum yarıya indi. 125 ml kullanıyorum. Dogum sonrası da bir süre kullanmayı planlıyorum.
Mirayyy77 Eusluu https://ty.gl/8uo3y7a ben bunu almayı düşünüyorum Eylül Öztürk önermişti sonuçları da güzeldi sezeryan kesisindede güzel işe yarıyormuz bakalım 🤗
metehaninannesiii Eusluu benim doktorum linerac önermişti onu kullanıyorum memnunum göğüs karin basen bacak heryere kullanabiliyorum
Eusluu zeytinkiz bende bruts bees mama bee kremi almayı düşünüyorum birde bio oil almayı düşünüyorum şöyle bruts bees kaşıntıyı çok iyi derecede gideriyormuş sabahları o kremi sürsem akşam yatarkende bio oil kullansam iyi gelir heralde yaa yani çatlıcaksa bile en aza indirmek için 🤷♀️
Eusluu Mirayyy77 fenomenlerin önermeleri iş birliği veya kendi Ürünleri oldukları için güven vermiyor bana böyle buradaki annelerin önerileri daha sağlıklı geliyor bana 🤷♀️
Annecibebekler Mirayyy77 Dermatolojik olarak test edilmediği için önce küçük bir bölgede test edilmesi gerekmektedir
Eusluu metehaninannesiii lierac araştırdım ama olumlu sonuçtan çok olumsuz şeyler yazılıyor olumlu yazanda var ama olumsuz daha çok yazı okudum özellikle jel olanı için
mlkkk Eusluu çok daha fazla kullandım canım gün içinde iki üç kere ve özellikle akşam yatarken kullandım bide bende alerji yaptı minik minik sivilceler var karnımda hemde hiç işe yaramadı tabi vücud yapısıyla alakalı bi durumda var kimi de çok memnun 😊