korkmazkubra Uygulamata gore 46 gun kaldi adet olacak gibi agrim var kasiklarimda karnimda birde alt tarafim cikacak sanki uzanirken birşey yok ama yürürken yada kalkarken çok ağrı oluyor yaşayan var mı sizce neden olur ??
Birpapatya4 korkmazkubra ay vallahi aynıyım korkup düzenli mi diye kontrol BİLe ediyorum ama bunlar yalancı sancılar astık doğuma kadar olacak maalesef dinlenmek lazım bol bol
Dilek58 Aynı hafta aynı gündeyiz canım bnde aynıyım belimde adet olacakmış gibi ağrılar var zonkluyor bazen kontrolümde 22 Haziran’da 🤦🏻♀️
Dilek58 korkmazkubra iyi düşün iyi olsun canım her konuda karnımızda dünyaya gelecek en güzel varlığı taşıyrz artk ağırlaştılar belimize ağrı yapıyr galiba ama dr gitmekte fayda var aynı şikayetle acile gittim nst sancı çıkmadı dr norml bu haftalarda dedi büyüdğü için sende git durumu naslmış fındığın öğren annesi 🤗
korkmazkubra Dilek58 aldım canım idrar yolunda enfeksiyon var dedi kusma ateş olursa gel dedi ilaç yazdı gönderdi
Dilek58 korkmazkubra çok geçmiş olsun canım benim çok sevindm başka bir şey çıkmamasına bebiş naslmış iyi inşallah ☺️