Esrabz Merhaba kizlar, 10. Haftamdada kahve rengi lekelenmem olmuştu doktora gitmiştim. Hiç bir problem yok rahim ici temiz,bizim için onemli olan kirmizi renkte yada kırmıziya dönük lekeler demişti. Şimdi yine geliyo yinede tedirginim😔
Asli91 Esrabz aynı şeyi başlarda bende yaşadım.Progestan kullandım fitil şeklinde 14.haftamda geçti.Vakit kaybetmeden doktorunla görüş.
deletedmom734 Canım aynı şey benimde başıma geldi ben tabi koşup interneti deştim hemen.... ve sonrada doktoruma doktorum beni çağırdı ve dediki sadece için rahat etsin gör diye çağırdım adet kanaması gibi kan gelmediği sürece rahat olacaksın bebeğin iyi dedi...bir süre devam edip kesildi tam haftamı hatırlamıyrum ama 8 10.haftalar olabilir .... bende dedimki hocam düşük riski olabilir diye korktum dedim düşük riski her zaman vardır ve düşecek bir bebek genelde düşer ve müdahaleler pekte bir işe yaramaz biraz tevekkül et dedi... ben rapor isteyip dinlendim ve kendiliğinden kesildi birçoğu erkek gebelikte lekelenme yapar dedi bana sorarsanda rahimin büyümesine bağlı olarak gerilen kasların içerde parçaladığı dokulardan gelen eski kanamaydı o lekeler ağrım sızım olmadığı için kendimi fazla korkutmadım sende rahat ol Allahın izni ile bir sıkıntı olmaz gebelikte kan bile gelip düşük yapmayan çoook kadın var bizzat tanıdıklarım var
Esrabz Çok teşekkür ederim canim. 10.haftamda oldu ama 3 gün boyunce bir kere olmuştu. Sabahtan beri bakiyorum devam ediyor beni ediselendirende bu oldu. İş çıkışı doktora gitmeyi düşünüyorum biliyorum olabiliyor yasadimda ama insan tedirgin oluyor. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Esrabz Asli91 bende 14. Haftama girdim tehlikeler azalir diye dusunurken bunu yasadim. Insallah bir sorun olmadan atlatirim
Arzu34 20 haftaya girdik çok şükür benimde 4 üncü aya kadar ara ara oldu hatta fazla ikinma sonrası kırmızı renk kanama bile geldi bir sürü test yapıldı smir vs.. ilişki sonrası da olabiliyor du nitekim anladım ki bebek karın içinde kendine yer açıyor çünkü karnım belirgin olarak büyüdu Doktorunuza sormakta fayda içiniz rahat olsun.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.