Papatyadelisi Spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasındakı fark ne olanlar yazabilir mi? Ben spinal sezeryan olucamda allah nasıp ederse yarı uyanık olup bebeğimi görmek koklamak istiyorum spinalde kesiyi dikişi acıyı o an hisseder miyim?
Alpaserdu Papatyadelisi epiduralle normal doğum yapıyorsunuz ama hiç acı sancı hissetmiyorsunuz. Spinal sezaryen oluyor ondan da uyanık oluyorsunuz hiç bişey hissetmiyorsunuz bebeğinizin doğduğu anı şahit olabiliyorsunuz
Mirayyy77 Papatyadelisi acı hissetmiyosunuz uyuşuk oluyo belden aşağınızı hissetmiyosunuz zaten. Bebeği çıkartırken bastırırken sarsıldım hissettim ama acı yoktu
Jasmineee Papatyadelisi ikisi de belden uyuşturmalı ama spinalde belden tek bir iğne yapılıyor uyanınca ağrı kesiciler yapılıyor epidural de ise katater takılıyor ağrı kesici direk belden veriliyor böylelikle ağrı kesici hemen etki yapıyor. Epidural prenses doğum olarak geçiyor yani daha iyi ve çoğu hastane 1000 tl civari fark istiyor. Bende spinal olucam doktorum gerek yok ekstra vermene dedi