Patisever Arkadaşlar merhaba. Doktorum kullanmamı istedi hatta 32. Haftaya kadar hiç bir sorun yok risk yok nedenini anlamadım kullananlar var mı ? Ne için kullanıyorlar beni aydınlatabilir misiniz rica etsem 🙏🏻
Denizyildizii Patisever bende kullanıyorum benimde riskim yok 32 ye kadar kullanıcam. Kanı sulandırdığı için bebeğe giden kan akışı daha iyi oluyormuş öyle duydum.
Mgokkilicc Patisever ben 36 ya kadar kullanicam tansiyon problemimden dolayı kullanıyorum. Önceden düşük falan yaşadınız mı o zaman da veriyorlar
Hasibe04 Patisever bende kullanıyorum ama bende kan pıhtılaşması var doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktor
Mgokkilicc Patisever Yengeminde öyle oldu betası yükseldi hamile sandık fakat ultrasonda ne kese ne bebek gözüktü kimyasal yaşadı 4 kez şimdi hamile o da kullanıyor olabilir sizi yanıltmak istemem pek emin olamadım ama kesinlikle bir zararı yok onu biliyorum 🥰
Sevdaelmc Ben romatizma hastasıyım bende kullanıyorum ayrıyetten iğne de kullanıyorum cunku doktorum bu hastalık düşüğe sebep olabilir ve kan pıhtılaşması yapar demişti zararından çok yararı var canım sakın korkma 😇