ideemirel iremnaynal hamile olmadan önce de çok sinirliydim şimdi 97274729 katına çıktı 🤷🏻♀️ Allah yanimda duranlara sabır versin
gamzosgamzos iremnaynal ben çok sinirliydim eşime birseyler firlatmisligim bile var kızım 18 aylık oda aşırı sinirli sinirlenince saçını çekiyor kafasını vuruyor gerçekten hamilelikte bebek etkileniyormus annenin ruh halinden 😭
_merveksk İyiki yanımda beni çekebilen anlayışlı bir kocam var ben sinirlendimmi beni kendi halime bırakır sinirim geçtimi gelir öper😂😋❤
Nurklc38 _merveksk Hahaha benimkide öylee gel dertleşim içimdekileri anlatayım diyorum sen bagırarak konuşuyorsun böyle anlaşamayız boşver sus sus deyip bana sarılıyor 😂
Nurklc38 iremnaynal Ben 3 gündür böyleyim eşime sarıyorum sürekli oda bağırarak konuştun için seninle konu üzerinde tartışamıyorum beni hep dişlıyorsun diyor😂
Nurklc38 iremnaynal Allah razı olsun ya anlıyor valla hakkını ödeyemem bagırınca hemen altan alıp yılışıyor 😂
Pamugunannesi1 iremnaynal Ben değilim hiç ama ablam 7 haftalık aşırı sinirli 3 sana yaramadı diye dalga geçiyorum 🤣
MercimekveAnnesi16 iremnaynal ben 🙋🏻♀️ Bazen aşırı sinirli oluyorum evde de eşimin ufak kardeşleri var bazen çok kızıyorum onlara sonra da çok üzülüyorum gidip özür diliyorum hemen ama içim içimi yiyor eşim bi şekilde kaldırıyor bu durumu ama onlar çocuk 🥺
iremnaynal MercimekveAnnesi16 yaa oluyo ya ama yapcak birşey yok yani benimde 3 cocugum var onlarda benden çekiyo 😀bağıra bağıra sesim heryere kadar gidiyor😂
Mom726272 iremnaynal ah been yaa 3 yaşında ki oğlum çekiyo beni sonra çok vicdan azabı çekiyorum 🤦🏻♀️