Rabia112 Taze_gebe benimde 36+4 haftam ikinci kez gireceğim 😊 doğum olana kadar her hafta bir kere giriyorsunuz 😊
Taze_gebe Erd_g muayenem 195 allahtan 2 hafta tek ödeme ile geçiyor 🤓 dediğiniz gibi sağlık olsun allah güç verdin ödüyoruz başta biraz bozuldum ama ona da hakkım yok pahalı olduğunu biliyordum çünkü sadece merak ettim kaç kez diye 🙊
Taze_gebe nurdane3504 ben ztn suyum fazla vs diye 2 haftada bir gidiyordum su dengelendi şimdi bu çıktı ama sancı vs çıkmamış yani normal dedi iyidir umarım haftaya çatı 🥶
nurdane3504 Taze_gebe ben 32 de gittim ama iki hafta önde gidiyordu üç hafta sonra gel dedi haftaya gidicem bakalım çati muayenesi yapar mı 35 oluyorum ama ultrasona göre 37 göstericek sanırım
Taze_gebe Mlsa2530 bende de çıkmadı yani normal iyi dedi şu an sancı olmaması iyi bir şey sanırım 36yım 🤷♀️ Haftaya 37çatı müsait değil denirse seseryan olacaksa da gün veriliyor ama nst devam mı ediyor 🤔
Mlsa2530 Taze_gebe evet öncesinde Bi daha bakılır büyük ihtimal her ihtimale karşı doğuma kadar yüksek sancılar çıkarsa müdahale etmek için bakıyorlar yani benim doktorum öyle yaptı en azından.
ysmn_kck17 Taze_gebe 10 günde bir düşen muaynelerde ödeme yapılmıyor diye biliyorum . 10 günü geçerse ödeme ücreti alınıyor . Hem 150 TL gerçekten pahalıymış .
Taze_gebe ysmn_kck17 muayene için ödemedim nst için ayrı ödedim bunu ben sanıyordum 70-80 bişe derler 🙊
07-02-2019 Taze_gebe her hafta yada 2 haftada bir cagırır cagırdıkcada girersiniz hangi hastane okdr alıyor amrk ettim neredeyse muane ucretı kadar alıyorlarmış
Taze_gebe 07-02-2019 ermeni hastanesi muayenesi 195 hizmet güxel ama sonuçta altına batırmadılar beni bilemedim😂 ben kontrolde gittim her hafta gidiyoruz ya 10 dolmadığından muayene ödemedim ama ödesem de nst ayrı ödenecekti demekki🥴
Taze_gebe Nurtrky ben çok korkunç bişey sanıyordum ya burada öyle okumuştum korkunç vs diye 🤷♀️bi de sabah kalktım afedersiniz temizlikle uğraştım 😂
Nurtrky Taze_gebe ya burda abartılmayan birşey varmı herkes yazıyo işte😂 sağlıkla alın kucağnıza az kalmş🌸
Taze_gebe MomHero2 muayenem 170idi yeni 195 oldu doğum fiyatları da olaylı ama artık başladık bitereceğiz bi şekilde 🙊
momsboys Taze_gebe bende 37+4 üm bugun 3114 gr cıktı normal dogum gözüküyor bekliyoruz bakalım keyfini paşanın
ysmn_kck17 Taze_gebe Sehirden sehire hastaneden hastaneye değişiyor valla . Ben 30 TL verdim nst hatta banada çok az geldi smdi muayne 150 TL olunca dedm nst ye de istenir . Bı dedi 30 TL ben şok 😂
Taze_gebe Nurtrky evettt nst korkunçsa çatıya narkozla girmeliyiz burada okuduklarımıza göre🙊 kötü tecrübe yaşayanlar illaki olmuştur allah herkese sağlık versin🐣
Taze_gebe Seyhanfatma ay ama kontrole gittiğimde nst girip sonuca da hemen bakıyor daha devlet vs gidemem ki olur mu öyle ödüyorum allaha şükür de sayısını merak ettim sadece
Taze_gebe 71ay vallhi 2. Bebek nasip olursa bunların hepsini tek tek sorup öyle seçeceğim hastaneyi ders oldu 🙊
Taze_gebe Beyzan allahtan 2 haftanın muyenesi tek ücretle geçiyor nst de artık ödiycez sağlık olsun😍 sizin hafta kaçtı