Musmutlubirkalp Merhabalar bebeğim için bir nevresim takımı yaptırmak istiyorum Beşiğimiz resimag.com/p1/1834a68a6206.jpeg İstediğim nevresim resimag.com/p1/747bb3907a85.jpeg Önerebileceğiniz sayfa var mı
Dilekcnkn Musmutlubirkalp Link olmamış canım ben karaca’dan sipariş ettim. Henüz gelmedi ama iyi olacağını düşünüyorum daha öncede kendime almıştım birde özdilek’in battaniyeli nevresim takımları var ikinci oğluma almıştım kumaşı çok kaliteliydi ☺️
Aminegul Musmutlubirkalp zehranin_ceyiz_dünyasi sorabilirsiniz instagramdan ben kizim icin birkac birsey yaptirmistim işlemeli nevresim olsun süpriz yastik olsun memnun kaldim
Musmutlubirkalp _merveksk kız canım özel isimli olmasına gerek yok yani boyle dantelli bisey yaptırmak istiyorum https://resimyukle.io/r/rH3RUUEalC
Dilekcnkn Musmutlubirkalp Uyku seti yani karaca’da falan gördüm ben bu şekilde ama tabi iyice araştırmak lazım uyguna falan varmı diye ☺️
Musmutlubirkalp Dilekcnkn ayy uyku seti mi oluyor ben daha yeni taze anne olucam da hicbisey bilmiyorum 😂😍
Dilekcnkn Musmutlubirkalp Canım benim yaa aynen uyku seti diye aratırsan daha çok model çıkar önüne ☺️