Melisdem Kızlar bebek ilk doğduğunda ne giydirdiniz ? Çanta hazırlıyorumda ilk giyeceği şeyi seçemedim. Alt üst takımmı , yokda tulummu? Tulumun içine uzun kollumu badi giydiriliyor askılımı ? Başka ne oluyor 😄 beni biraz aydınlatabilirmisiniz 🤦🏻♀️
hazal2131ds Melisdem ben alt üst takım koydum içlik koydum bide. Fotoğraf çekerken tulumunu giydiricem 10 lu hastane çıkışını kullanıcam.
Balarisi23 Melisdem 5 Li veya 10 lu hastane çıkışı alabilirsin canım set halinde bende çantaya onu koyucam ayrıyetten takım ve zıbın
gulin-35 Melisdem ıcıne kolsuz cıtcıtlı badı ustune tulum koydum ınce bı battanıye eldıven corap bere
Eminos123 Melisdem alt ust takim giydirin canim doktor gelip muayene filan ediyor gobegine bakiyor icine de zibin giydirdik ayagina corap bide battaniye sapka hemsire bu sekilde giydirmişti
Seyma46-46 Melisdem Size bağlı o alt üstde giydirebilirsin tulumda içinede askılı tulum havaya göre çorap da giydirirsiniz.
Masal53 Melisdem bez zıbın alt üst takım çorap şapka eldiven battaniye kullanılır eğer tulum kullanırsan bez. Zıbın tulum şapka eldiven yeterlidir…
MineLule Melisdem Beyaz alt üst içine içlik başına beyaz bere giydireceğim. Beyaz ya da pembe battaniye.
MomHero2 Melisdem 10 lu hastane çıkışı giydirdim yazın doğdu kısa kollu zıbın üstüne alt üst takımı giydirdiler uzun bir süre o şekilde giydirdim sonra havalar sıcak ve nemli olduğundan kısa kollu zıbın patikli pijama giydirdim