- Haftadayız kızlar 3-4 gündür hareketleri azaldı gün içerisinde hareketlerini hissediyorum ama azaldı oynamaları birde bu gün karnım aynı karpuz gibi gergin sanki çatlayacak aynı durumu yaşayan var mı normal midir?
Hareket azalması
- Düzenlendi
nursaritas artik buyudukleri ve yerleri daraldigi icin hareketleri azalıyormuş. Normal diyorlar genelde. Ama takip ettiğiniz halde hareket etmiyorsa, tatli çikolata falan yiyip sol tarafınıza uzanınca 1-2saat içinde hareket edermiş. En çok 32 den sonra azalır diyorlar. Ben 29. Hafta benimde bi ara oyle gergindi ama gazmış 🙈
zllcnlky yediklerime dikkat ediyorum gaz olduğunu düşünmüyorum ayy tövbe yarabbim bir an önce doğursam da rahatlasam diyorum
nursaritas hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
zllcnlky amin imşAllah 🙏
nursaritas 29+4 benimde bu aralar hiç sağlam tekmesini hissetmiyorum bende sadece uzanınca hafif hareketlerini hissediyorum banada yavaşladı gibi geliyo normaldir inşAllah
Edda normaldir canım 🙏 Alan daraldığı için böyle oluyormuş bunlar iyi günler uykusuz geceler doğum yapsam artık diye bakıyorum
nursaritas Benimde 30 dan sonra vurmalar , tekmeler değil daha sakin dönmeler olmaya başladı mesela yeri daraldığı içindir büyük ihtimalle balık gibi elini ayağını gezdiriyor bunu alıyorsanız normaldir zaten 🤗
nursaritas inşAllah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım☺️
Edda İnşAllah canım 🥰