1. Haftadayız kızlar 3-4 gündür hareketleri azaldı gün içerisinde hareketlerini hissediyorum ama azaldı oynamaları birde bu gün karnım aynı karpuz gibi gergin sanki çatlayacak aynı durumu yaşayan var mı normal midir?

nursaritas artik buyudukleri ve yerleri daraldigi icin hareketleri azalıyormuş. Normal diyorlar genelde. Ama takip ettiğiniz halde hareket etmiyorsa, tatli çikolata falan yiyip sol tarafınıza uzanınca 1-2saat içinde hareket edermiş. En çok 32 den sonra azalır diyorlar. Ben 29. Hafta benimde bi ara oyle gergindi ama gazmış 🙈

zllcnlky yediklerime dikkat ediyorum gaz olduğunu düşünmüyorum ayy tövbe yarabbim bir an önce doğursam da rahatlasam diyorum

nursaritas 29+4 benimde bu aralar hiç sağlam tekmesini hissetmiyorum bende sadece uzanınca hafif hareketlerini hissediyorum banada yavaşladı gibi geliyo normaldir inşAllah

Edda normaldir canım 🙏 Alan daraldığı için böyle oluyormuş bunlar iyi günler uykusuz geceler doğum yapsam artık diye bakıyorum

• Edda bunu yanıtladı.
          • Edda bunu beğendi.

nursaritas Benimde 30 dan sonra vurmalar , tekmeler değil daha sakin dönmeler olmaya başladı mesela yeri daraldığı içindir büyük ihtimalle balık gibi elini ayağını gezdiriyor bunu alıyorsanız normaldir zaten 🤗