DemetF Saçlarımi kestirmek istiyorum ama kestirme bebegin omru kısalir diyorlar batıl oldugunu bildigim halde korkuyorum ne olur olmaz diye kestiren varmi
Sdtcnts DemetF ilk kez duydum 11 haftalığım geçenlerdr kestim 😄 ayrıca gebelikte saçlar çok dökülür mecburen yenilenmesi için kesmek gerekir
suscarparimm DemetF her ay kestirdim böyle hurafelere inanmıyorum. Allahtan gelen birşeyi nasıl saç kesmeye bağlanabiliyor hala anlamış değilim. Bebeğimin ömrü benim saçımı kesmemle ne alakası olabilir tövbe yarabbiii
Uerdem Sdtcnts gebelikte saçlar cok mu dökülür🙄 tam tersi aldığımız vitaminlerden dolayi saçlarımız güçleniyor, gürlesiyoe ve daha çabuk uzuyor
NAZ-Naz 77Ozge77 sizin gün netleşti mi😇benim 24 Haziran dedi tabi acele etmezse, sağlıkla ilerlerse bebiş🤲😇
_merveksk Valla affedersin popoma kadar geliyor banada kestirme dediler bu sıcakta uğraşıyorum yaniyorum bu saçlarla ama doğurayim ilk işim saçlarimi kestirmek😊😆
ysmn_kck17 DemetF Kaç kere kestirdim hatırlamıyorum . Merak etme hep kocakari lafları ama işte insanın yinede kafasını kurcalıyor .
yaseminyaldiz DemetF ben böyle şeylere inanmıyorum hurafe bunlar ama içim rahat etmez diyosan kestirme
123456678 Bende sinüzit vardı canım saçımı 3 yoldur uzatıyordum çok baş ağrım vardı mecburen kestirdim
77Ozge77 NAZ-Naz Benimde 24 haziran aynı şekilde acele etmezse 😊 Yarın kan vercem ameliyatla ilgili testlerim yapılacakmış 😌
Sedaakuzey DemetF ben de bu batıl inanç yüzünden korkmuştum ama saçlarım da iyice süpürge sapına dönmüştü sonra kestirdim iyi ki de yapmışım nasıl rahatladı saçlarım
DuruMom DemetF kesinlikle inanma hepsi batıl inanç şimdi 28 haftalık hamileyim ve yaklaşık 3 hafta önce saçlarımı kestirdim bebeğimde bende gayet sağlıklıyız ☺️
NAZ-Naz 77Ozge77 Benden kan tahlili istemedi acaba haftaya mı isteyecek😇haftaya nst bakılacak acaba o gün mü yapılacak bilmiyorum, size hangi testler yapıldı?
Cennet-polat DemetF bende kestim hava sıcak bebeğim ağustosta dogcak rahatladım valla kes gitsin rabbim ömrünü saç teline mi bagljcak uydurma