Sedakbyk Simdi kontrolden ciktim 2 hafta sonra dogum tarihi belirlenicek cok heyecanliyim,temmuz anneleri gun alan var mi?Durumlar nasil?
Dilek58 Sedakbyk bnde 33+3 haftalığm canım iki hafta sonra kontrolüm var bnada verirmi gün acaba hangi tarihe aldın hayrlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah rabbim 🤲🏻🌹
dlnyny Sedakbyk yazdığınızı okuyunca bende heyecanlandım🙈 33+3 olduk bizde kontrolümüz haftaya acaba bizimde belirlenir mi. Anladığım kadarıyla çatı muayenesi falan olmadınız henüz dimi 2 hafta sonra olacaksınız?
Didonutella Sedakbyk ben de 33+1 deyim. Bir de plasenta previayım. Bana bile daha tarih vermediler ki doktor erken alacağını söylemişti. Bakalım haftaya bidaha kontrolüm var. Bebeğimin sanırım en az 2.500 olması bekleniyor. Şuan 2kilo 175 gram ve 46 cm imiş☺️ Hayırlısıyla kucağımıza bi alabilsek ☺️🧿
HavvaMerve Sedakbyk Benimde Allah nasip ederse bayram da olacak sezaryenım aşırı heyecan var ikinci hamileliğim olduğu halde ☺️
Sedakbyk HavvaMerve benimde ikinci hamileligim,bayrama geliyo benimde bende bayram oncesi istiyorum kismet bakalim.