Tugba_serdar Kaç aylıkken cinsiyetiniz belli oldu benim şuan 16+1 ve bana daha erken dedi göstermiyor dedi şansım olsa erkekten yana kullanırdım dedi sizce ne demek bu
Tugba_serdar ilkgozagrimhavinim İşte bana daha erken diyo herkez üç buçuk aylıkken ogreniyo ben 5 ayına girdim bana erken diyo heralde 9 aylıkken falan heralde belli olur
ilkgozagrimhavinim Tugba_serdar aslında 16.haftadan sonra artık çok net belli oluyor ama sizin bebişin pozisyonu uygun değildir belki😇
Tugba_serdar ilkgozagrimhavinim Doktor gostermiyo dedi bide şansım olsa erkekten yana kullanırdım dedi hem gostermiyo dedi hemde erkekten yana kullanırdım dedi anlamadım valla stajyer olunca iyi görmüyorlar iyi bilen doktor olsa görürdü
Calisananne25 11+3 haftalığız 1 ay sonra randevum var cinsiyeti söylerim dedi ama merakla bekliyorum ben de
Eli94 17+2 de poposu aşağıda göremiyorum dedi yarım saat sonra baktı baktı kız diye düşünüyorum dedi yüzde falan vermedi bi hafta sonra yine randevum var biz kız moduna girdik de bakalım değişmez inşallah 🙈
66rabis Biz de 13. Haftada öğrendik %80 kız dedi😊😊😊 ben de hep kız hissettim tabi son dakika değişmezse 😅