Mooommyy1 Merhaba , tetanoz ikinci dozu olacagim acaba seker yüklemesiyle ayni güne denk gelse sıkıntı olur mu ? Doktorum bisey olmaz dedi saglik ocagindaki hemsire iksini ayni gun kaldiramazsin dedi .
zehranurr Mooommyy1 sabah şeker yüklemesi öğlen, öğleden sonra tetanoz olsanız bir şey olmaz bence. Aç olmazsınız o zamana kadar
ebrr1048 Mooommyy1 ben dün şeker yüklemesi yaptırdım ZAtwn 2 saat aç kalıyorsun yemek yedikten sonra tetanoz yaptırabilirsin ama saat başı kan aldıkları için benm kollarım morardı tetanozun ağrısı ertesi gün başlıyor yemekten sonra yaptırabilirsin diye düşündüm
QOH Mooommyy1 şeker yüklemesi yapılır kendinizi iyi hissederseniz tetanoz olursunuz hissetmezseniz eve gidersiniz.
Mooommyy1 zehranurr evet bende oyle dusunmustum aslinds ama hemsire kafami karistirdi seker yuklemesi zor oluyor falan dedi korkurtu acikcasi
Mooommyy1 ebrr1048 tesekkur ederim , peki kide bulantisi yasadinizmi en cok korktugum o herkes bana seker yuklemesini baya kotu anlatti acikcasi o yuzden birazcik tedirginim ben
ebrr1048 Mooommyy1 tadı aynı Elmalı maden suyu gibi benm hamilelikten dolayı midem çok hassas bende kusarım sanıyordum ama tadını beğendim sadece aç karnına biraz bayıyor kutusu kola kutusu kadar 5 dk içinde bitirmen gerekiyor korkma kötü değil ☺️
Bayanfindik Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım şu an daha zamanım gelmedi. Hiç mide bulantısı falan yaşamadım normal hayata devam ediyorsunuz. Sizi korkutan ve strese sokan konuşmalardan lütfen uzak durun.