Mercimegimm Kızlar günaydin,simdi seker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonra kan vericem bekliyorum ama benden açlık kanımı almadilar ?
Serenica Mercimegimm bende ilk Kan almislardi 15 dk icinde 50 gr tozlu suyu icmemi soyledler sonra 1 saat sonrada Kan ve idrar Verdim
Mercimegimm aycn bilmiyorum ki söyledim hatta aclik kanımı almıcakmisin dedim yoo hayir tokluk bakacaz dedi
Mercimegimm Serenica evet öyle ama bende oyle yapmadilar söyledim hatta aclik kanimi almicakmisin diye yoo hayir dedi tokluga bakti
Arzuu Bende de almadılar. Sadece glikozu içip bi saat sonra kan verdim . Genelde iki kere kan alınıyo ama bazıları bu şekilde yapıyolar 🤷🏻♀️
deletedmom6295 Mercimegimm normalde 3 tüp verirler üzerlerine saatlerini yazıp değişik bir uygulama mı yaptılar acaba size
Mercimegimm SimayBabacanYataan soracam canim. Ama kan alirkende bilmeleri lazim orda aclik kan sekerim yazmiyor cunku acaba doktor sadece tokluk kan sekerimi mi istedi acaba cunku aclik kan sekerim iyi cikiyordu
CansuDemir Glikoz içmek istemiyorsan, açlık tokluk düzenli baktırmak istiyorsan; belki de şimdi tokluk bakacaklar.Gerekirse sonra açlık bakacak olabilirler. O şekilde baktıran arkadaşım oldu yani.