Bir umut postu da bizden olsun ❤️
Evlendiğimde bir kızım oldu çok şükür 6 yaşına gelince ikinciyi düşündük sanıyordum ki hemen oluvercek hamile kaldım dünyalar bizim olmuştu 8 haftalık kanama şikayetiyle gittim kalbi durmuş dedi dünyalar başıma yıkıldı kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamilelik düşündüm bu kez hiç kalp atışı oluşmadı araştırmaya girdim ben 3. De genetik testim yapılmıştı hafif pıhtılaşma çıktı haftada iki coraspirin yeter dedi doktor hamile kaldım tekrar 12. Haftada kalp atışı durmuş oldugunu ögrendim delirmek üzereydim miyomun var ve rahmin t şeklinde dedi doktor ameliyat oldum hem acık hem histereskopi aynı anda 4 ay sonra hamile kal dedi kaldım kimyasal oldu sonraki ay gene hamileydim bu kez de hep kanamalı 8 haftaya kadar ancak ilerledik kalp atışı gene durdu ve ikiz oldugunu ögrendim artık bütün umudum bitmişti bu gruptaki arkadaşlar bağışıklık testlerini yaptır dedi umutsuz yaptırdım tek sefer lupus çıktı nasıl sevindim anlatamam hastalığa sevinen tek benim sanırım ertesi sene tekrar histereskopi oldum perde var dediler tam 5 yıl ugraştım sonrası hamile kaldım ama hiç umudum yoktu hamileliğimde hep sorunlu geçti ama çok şükür 35+4te kalp atışları düşüyor dediler acil sezeryana alındım kordonu dügümlenmiş megerse ama çok şükür kızımı kucagıma aldım rabbim kimseyi bu yolda koymasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 😍
Meva Elifim dogdu
Münevver Ezgim abla oldu ❤️❤️