feriii ozur dileyerek soruyorm progestan fitili yatarak koyamiyorum illa tuvalette cokme yapip o sekilde koyup hemen uzaniyorum bu sekilde etkisi olur mu acaba
elisa123 feriii ben yatarak atıyorum siz nasıl rahatsanız o şekil kullanın attıktan sonra geri gelmiyorsa sorun yoktur bnce
ilknurr20 dediginiz fitili bende hamile kalmadan kullandım aynı sekilde yatmadan onceki son lavaboya cıkısımda kullanıp uzanıp yerinden kalkmadigin surece faydasini gorursun ben gormustum ama suan enfeksiyonum hamilelikle yeniden tekrarladı sanırım
feriii ilknurr20 yatarak koymak da zorlaniyorm olmuyor ondan mecbur tuvalette rahat koyabiliyorum ama hemen kalkip yatiyorm etkisi gider mi diye dusundum
feriii leyla-kaya42 herkes yatarak koy falan etkisi olmaz cikar diye soylediler bir aydir yanlis mi kullandim diye tedirgin olldum
Redpepper Nasıl rahat ediyorsanız öyle koyun zaten 2 saate kadar emiliyor gerekeni fazlası da akıyor gün içinde, ben yatarak rahat koyuyorum iyice itmeniz yeterli
feriii Redpepper ben yatarak deniyorm olmadi cokup oyle itiyorum ama yatana kadar etkisi azalir mi diye dusunuyorm
Redpepper feriii yok bişey olmaz o kadardan hemen geri gelmez, ben koydum 2 saat sonra doktora gitmiştim rahimde gözüküyordu ultrasonda düşün yani zaten oraya gidiyor gidecek olan eriyor orda fazlasını atıyorsun her durumda
Redpepper feriii bazen fazla itemiyorum sanki rahmimde gitmiyor acı veriyor ama genelde afedersin işaret parmağımın sonuna kadar itmeye çalışıyorum