Goncagp 1berat Kağan 2polat Kağan Evet hamişler ben Polat babası ise Berat istiyor 🤦🏻♀️ Polat istememin sebebi erkek kardeşimiz Yok ve kızlık soyadım Polat idi bir nevi soyadımı da yaşatmak istiyorum çünkü nikahta nasip olmadı 😬 bir de sizlerin oylamasına sunmak istedim 😊 sizce 1mi 2 mi ?
ilkim19 Goncagp tanıdığım bütün Berat bebekler çok beterler artık ismin anlamı ne bilmiyorum ondan mıdır😂 bence sen Polat koy ☺️
ElifKarata Goncagp Berat resmî belge imtiyaz belgesi anlamına geliyor Osmanlı’da bir kimseye verilen Nişan da demekmiş. Berat isminde arkadaşın çocuğu var ayaklandığında çok hareketli ve aktif dı 😘😘😂😊😊😂
Zamanlagelen Bence 1 :) berat hos asil ve guzel isim . Aslinda anlamlarini da yazsaniz daha guzel olurdu ama her halukarda Berat diyorum:)
Goncagp Zamanlagelen 👉🏻KAĞAN eski Türk hükümdarı imparator , 👉🏻BERAT kurtuluş arınmak gibi anlamlara geliyor bizde cinsiyeti Berat kandilinde öğrendiğiniz için Berat olsa mı acaba diye düşündük :) 👉🏻POLAT da güç kuvvet sert ve demir gibi anlamakta geliyor 😊
Goncagp Marpling bende aynını diyorum soyadım yaşasın di mi ya😍 her şeyimizi elimizden alıyorlar kütüğümüz bile değişiyor 😬😄
deletedmom40 Goncagp 3 biraz daha düşünün diyorum biz cinsiyeti öğrendiğimizden beri 8 tane isim düşünüp vazgeçtik de
Goncagp deletedmom40 bende isim sünüyorum ama babası beğenmiyor ya Berat Kağan olsun ya da daha güzelini bul ben karışmıyorum diyor ben de bulamıyorum 🤦🏻♀️😂 amaaaan bulunur be diyordum ama öle olmuyormuş 😰😂
Goncagp ilkim19 ben de çokkk inanırım ismin karaktere etkisine am çevremde ne Berat var ne Polat var 😄 o yüzden hiç bi fikrim Yok ikisiyle de alakalı 🙄 başka isimde bulamıyorum ki 🤦🏻♀️😊
Goncagp ElifKarata evet o anlamlara da geliyor Google çıkıyor 😄 beratı Berat kandilinde cinsiyeti öğrendiğimiz için beğendik aslında yani tamamen denk geldi 😊