HilalYlmz ebru05 aman allahım 22 haftalığım bu sabaha karşı alt baldırlarımın ikisine de aniden uyurken bir kasılma girdi taş gibi oldular resmen oynatamıyorum dokunamıyorum öyle bi acı yoktu resmen acıdan ağlattı beni 😒
ebru05 HilalYlmz evet banada geceleri arada kramp giriyor ve aşırı acıyor , çalışıyorum ama oturuyorum yinede bacaklarım çok kötü
H-M1602 HilalYlmz benim hamile olduğumdan beri var bu sıkıntı bacak kasilmasiyla uyanıyorum ve bazen baldirim morarmış oluyor, magnezyum verdi doktor ama yok 😒geçmiyor 26 haftaligim , hamilelikte tek sıkıntım bacaklarjm oldu
Alyaesmaa HilalYlmz Banada 2 gündür olmaya başladı kramp giriyor arka bacaklarımın kas kısımlarına çokk zor bir şey ya🤦🏻♀️ Ovarak ayağımı oynatarak geçiriyorum sonra orası hep ağrımaya devam ediyor yürürken hafif hafif
HilalYlmz ebru05 şu üç gündür ağrısı vardı hafif bi şekilde bu sabah çok kötüydü eczanede çalışıyorum nöbette çok ayakta durmak mı etkiliyor yoksa magnezyum eksikliğimi anlayamadım yarın doktoruma bi sorucam
ebru05 H-M1602 benimde öyle ilaç verdi ama kullanamıyorum midem bulanıyor geçen baktım bacagım morarmış anlamadım
Gokceninannesii 29.haftamdaydım 2 haftadır geceleri bana da oluyor ağlatıyor resmen ama çözümünü buldum hemen ayak parmaklarımı içe doğru gerdiriyorum geçiyor yani kramplarda olan çözümü uyguluyorum