Günde kaç tane içiyorsunuz????
Sigara sorunu
Ceyda23 sonunda günde 1 taneye düşürmeyi başardım
Ceyda23 4-5 😏
oykumm_1233 elinden geldikçe azaltmaya çalış derim 🙂
Bende 4 5 oluyor dayanamıyorum 28 haftalık oldum biran önce doğum yapıp bu vicdan azabından kurtulmak istiyorum eşim bide üstüne sürekli beni eleştiriyor suçluyor daha fazla içesim geliyor sürekli bişey olursa çocuğa sana anne demesin sana hakkımı helal etmiyorum diyor daha çok strese sokuyor beni
Bende içiyordum bıraktım. Çok zor oluyor bırakmak ama bebeğimiz için zorundayız. Sürekli sakız çiğniyorum bol bol su içiyorum bırakalı 7 ay oldu ama hala tamamen unuttum sigaryı diyemem Allahım size de bırakmayı nasip etsin ❤️
Kuzucuklar siz içiyormusunuz
oykumm_1233 ne yazık ki ewt iciyorum
10 tane falan 😑
Günde 4 ya da 5 tane içiyorum. Bir paket 4 5 gün gidiyor. Meşgul olduğum bir şey olursa daha az içtiğimde oluyor.
Ceyda23 5 gibi
Ceyda23 0! Ben bile bıraktıysam (günde 1 paket içiyordum) herkes bırakabilir kızlar 💪🏻
Ya ben 15 senedir içen biri olarak hamile kaldığım an bıraktım. Cok istedi canım kendimle cok cebelleştim. Hatta ağladım diyebilirim. Ama içmedim hic bişey benim yavrumdan önemli değil. Bırakamayanlar bence çok fazla istemediğiniz icin istiyorum ama bırakamıyorum diyorsunuz. Öyle bişey yok ya o yavru sen ne yiyosan ne içiyosan onunla besleniyor yazık değil mi alt tarafı 3 gün nikotin ihtiyacı hissedeceksiniz. O esnalarda başka birşeyle ugrasın o istek anlık olarak 5 dk sürüyor. O 5 dk atlattıgınız an o anki atakta son buluyor. 5 aylık hamileyim ağzıma sürmedim. O zehir yavrumdan önemli değil