Gizemm18 Kızlar şuan hastanedeyim şeker yükleme testi için geldim içtim ama öyle kötü yaptıki beni aşırı midem bulanıyor ve bişey yeme dediler 1 saat içerisinde 😖 napıcam bilmiyorum midem ağzıma geliyo sanki 🤦♀️
Deletedmom23234 Gizemm18 Aç karnına içtiğiniz için çok normal aslında. Kusmamanız gerekiyor az sabır 🙏🏻 dışarıda bekleyin hava alın iyi gelir
Purpura26 Gizemm18 İlk içince öyle oluyor. Böyle bir sıcak basıyor. Terleme falan oluyor. Hastanenin bahçesine çık hava al canım. 15 20 dakkaya rahatlıcaksın
Gizemm18 Deletedmom23234 dişimi sıkmaya çalışıyorum ama bukadar beni kötü yapacağını tahmin etmedim hiç 😖
Deletedmom23234 Gizemm18 Daha önünüzde 2 3 saat var ama 🥺 elinize yüzünüze soğuk su tutun bende kötü olmuştum geçiyor ama bir süre sonra😌
Gizemm18 Purpura26 evet şuan daha iyiyim gerçekten dediğiniz gibi oldu 😂😂 demekki herkes de aynı tepkiyi gösteriyo 🙈
Purpura26 Gizemm18 Tabi birden aç karnına şekerli suyu içince kan basıncı yükseliyor büyük ihtimalle 😃 sevindim iyi olmana. Kussaydın baştan yapılıyordu çok zor