Destinaa 3,4 gündür uyanınca başımın sağ tarafında ağrı oluyor gözüme vurur gibi pazar tansiyonumu ölçtüm normal çıktı sizde de oldu mu böyle bir durum bu arada 30 haftalık hamileyim
Bb1 Destinaa bende sinüzit var.Sinüzitte olabilir sabah uyanır uyanmaz başım ve gozumun arka kısmına ağrı vuruyor
Zeytinlimon Destinaa tek taraflı ağrı migrendir genelde normalde migreniniz varsa olabilr.sıkı bir migrenci olarak hamilelikfe aşiri atttı ataklarım😭
Ela20 Destinaa göz kızarıklığı olacak diye bir şey yok ki o hastalıkta içten içe batar ağrır göz ve çevresinde
Destinaa Zeytinlimon normalde yoktu baş ağrısı nerdeyse hiç çekmem diyebilirim saçım ıslak yattım iki kere acaba o yüzden mi
Zeytinlimon Destinaa olabilir gebe kaldıktan sonra bnde hep gündüz duş almaya çalişiyorum dediğiniz gibi islak tam kurumamiş saçta baş ağrısı yapıyor bnde.ama bazı insanlarda asla fön kulanmıyor ıslak yatıyor alişkanlik belkide🤭çok geçmiş olsun tekrr🙏🏻
Bb1 Destinaa büyük ihtimal.Saçın ıslak uzun süre kalırsa rüzgarda dışarı çıkarsam diğer gün kesinlikle başım yüzüm ağırır.Masaj uygulayın biraz rahatlatsınız