iro Kan ilaçlarının içinde paraben varmış ve kabız yaptığı için içmedim kanım 8 e düşmüş yükseltmek için ne yapmalıyım kabızlık yapmayan ve içerisinde paraben olmayan kan şurubu bilen var mı?
Zmrmrt1315 iro Benim de karnım düşüktür ve doktor bana yeni bir hap verdi önceden ferrum fort Kullanıyordum hamilelik öncesi kilo yapıyor diye çok sık içmedim, Kabızlık sorunu da hiçbir zaman ilaç içerken de yaşamadım
Burcu4135 iro karadut surubu icin ben kansızlıgımı hamile olmadan önce öyle gidermiştim. Yada karadut özü alın günde 1 tatlı kasıgı yiyin yada suya karıstırıp için hem cok lezzetli hem süt arttırıyormus hemde bebege faydalıymıs. Arastırın isterseniz.
07-02-2019 iro kan ilacı kullanıyorum onun yanında pekmez yiyorum cekırdeklı siyah uzum tuketıyorum portakal suyu ıcıyorum bıde kırmızı et tuket in bunlar kan yapıcıymıs dogal kan ılacını bilen ark yardımcı olur doktor ne wdrıese ıcıyorum kansızlık war dıe cnku arastırmadım hıc
Mii iro benimde uzun yıllar kan ilacı kullanmama rağmen kan değerim hep düşüktü ilaçlar kilo aldırıyor size önerim sabah akşam 1 yemek kaşığı pekmez içmeniz yada keçiboynuzu pekmezi içsenizdd olur benimki tek bu şekilde düzeldi
Msmk iro her gün bir bardak ılık suya yarım limon bir tatlı kaşığı pekmez koyup içiyorum kan değerlerim çok iyi elhamdulillah daha ilaca gerek kalmadı